Monitor dechu v přístavné/cestovní postýlce - zkušenosti

31
13.1.26 20:06

Monitor dechu v "bedside" postýlce

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jak jste řešily monitoring dechu u miminka v přístavné/cestovní postýlce na první měsíce. Mám vybranou např. MoMi Revo nebo Petite&Mars. Problém je, že se u všech jejich modelů uvádí, že kvůli matrace s integrovanou pevnou deskou se nedoporučuje používání monitoru dechu umístěného pod matrací. :( Máte s tím některá zkušenost? Dá se to vyřešit jinak?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1544
13.1.26 20:11

Jsou monitory na plinku, nebo owlet navlek na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
13.1.26 20:11

Jsou monitory na plinku, nebo owlet navlek na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.1.26 20:23

Používáme owleta na nohu. Pálka to byla, ale nemusím řešit, kde malá usne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.1.26 20:24

@Chiruna25 uvažovala jsem nad pořízením, ale recenze mě moc nepřesvědčily a cena je docela vysoká, tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.1.26 20:31

@oli.afg on je průser to, že lidi radši píšou, co je špatně, než co je dobře :mrgreen: Taky jsem se dle recenzí bála, ale větší stresy mělo mé vysoce hormonální já z toho, že by děcko bylo bez monitoru :lol: A pak se na jednom nejmenovaném portálu primárně s kosmetikou (začíná to na N a končí na O) objevila akce, která se neodmítá a ponožka byla doma :mrgreen: Používáme ji už skoro rok a jako jediný problém, který s ní mám, je ten, že ty ponožky nic nevydrží a strašně rychle se ničí (nebo mám divné dítě?!), ale jinak funguje přesně, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.26 22:49

My máme na plenku Snuza hero. Chtěla jsem něco, co funguje samostatně bez aplikace v mobilu. Jediné nevýhoda je, že když se odchlípne, tak hází falešné poplachy, ale to jsem časem vychytala správným umístěním. Jsem s ním celkově velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 11:55

Miminko spalo v proutěném košíku asi 14dní po návratu z nemocnice, pak už zůstalo spát se mnou a kojí se ještě po 2.narozeninach a spolu s námi spí i starší dítko nebo dělá společnost tatínkovi 😊ale jinak jsem.mela monitor z nemocnice a měl kratší a delší desku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure