Mononukleóza u dítěte 4r

6.8.24 13:52

Mononukleoza u dítěte 4r

Ahoj holky, prosím o rady zkušenosti s mononukleozou u ditete 4r :( Absolutně nechápu kde k tomu přišel :,( Kdo jste na tom stejně jako my teď v létě? Jsem z toho celkem špatná…prázdniny skaženy 2m dieta a ještě ma zvětšenou slezinu tak že ho hlidat aby nelital nebouchl se do bříška…Jak dlouho vám pediatr řekl že je dite infekční? Chytnul to někdo další z rodiny? Za Jak dlouho se dají játra a slezina do pořádku? Co na podporu léčení? Asi se z zoho brzo zbláznim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7293
6.8.24 14:11

Dcera měla letos v únoru. Byla doma celý měsíc. Játra byla dobrá za ten měsíc taky, paní doktorka říkala že dětem se to dá rychle dokupy. Nedržela ani uplně nejpřísnější dietu. Samozžejmě nic tučného, mastného… Potom ještě dva měsíce neměla cvičit právě kvůli té slezině, ale kontrola už pak nebyla… že to se dá samo dokupy zase.
A u nás to chytnul manžel.. nebylo mu nic, jen pak měl strašné testy jaterní až bral léky asi měsíc, ale to se zjistilo uplně náhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.24 21:16

Mononukleoza

Holky je tu někdo kdo má momentálně doma dítko s mononukleozou 😔? Syn 4r zvýšené jaterky lehce a zvětšená slezina 😔2m lehká dieta…spíš mi jde ale o ten pohyb je to peklo ho udržet kort teď v létě… Mudra řekla 14 dni klid a pak pozvolna…všude čtu klidovej režim až 6m…co povolit a na co dávat pozor? Vím že kolo koloběžka atd NE aby se neuhodil do břicha ale když ho pak pustím na zahradu a švihne sebou např. že zakopne tak je to taky naráz…přijde mi ze se toho zblaznim a budu mít klid asi až na Vánoce :? Pokud by tu byl nějakej zdravotník a řekl mi co a jak ta slezina byla bych moc ráda za uklidnění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí