Podpora imunity? Co dáváte dětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7244
2.8.24 10:38

Podpora imunity? co dáváte dětem

Dávám dceři už teď pár dní imunoglukan. Vloni dostávála ještě vitamín D (ten zatím nedávám) a probiotika (ty má teď pauzu, asi v září začnme)
Uvažovala jsem ještě omega marine rybičky nebo mollers rybí olej místo toho vitamínu D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
2.8.24 11:46
@KKK85 píše: Více
čerstvá zelenina a ovoce, pohyb, sport, otužování…
  • Citovat
  • Upravit
10612
2.8.24 11:47
@MartinL45 píše: Více

Přesně ;). Ještě bych dodala co nejvíce času trávení venku na čerstvém vzduchu (tím nemyslím Ostravu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
2.8.24 12:42

Já se zeptám proč? Bývá často nemocná? Kolik jí je?

Mám děcka v pubertě a co jsem dávala byl vigantol (snad se to tak jmenuje) a ten jsem nedávala tak jak jsem měla zapomínala jsem. Opravdu jsem nikdy nic nekupovala. Jestli 2× dostali od babičky marťánky. Děcka nebývají nemocný, chytí něco jednou za rok. Víc to bylo při nástupu do mš. Ale i tak kašlík a nudle u nosu. Antibiotika měl každej z nich za život 1×. Ale pokud řešíš dítě co má problém s imunitou a je neustále na hromadě tak ti moje nic nedávám a nikdy jsem nedávala bude k ničemu. Zdravé dítě to nepotřebuje tam ta pestrá strava stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
2.8.24 16:14

@KKK85 mollers rybí olej. Letos kluk asi 2-3× rýma a holka taky jen 2× atb na prudusky (ale ona na to trpí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
2.8.24 16:23

Rybí tuk na imunitu a vitamín B.

• Citovat
  • Upravit
74219
2.8.24 16:36

U nás se jí moc ovoce a zeleniny celý rok. Přesto v zimě i C si bereme. Sama vytasím nášup céčka, jak cítím, že nějaký bacil chce souboj v ringu. Tak ho hajzla rychle zaženu.

Jinak rybí tuk. My jíme všichni straně málo ryb. Ta makrela nebo zavináč to nezachrání. Jím ho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.8.24 16:39

A holky vitamin B. To je od endokrinoložky, ať mají větší chuť na jídlo. Málo jí. Jsou strašně hubené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.8.24 19:28

@Kelsey Prosím jaký konkrétní rybí tuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6818
2.8.24 20:50

Klukovi dávám rybičky od Mollers. Ale je to tím, že nejí ryby. Koncem srpna začínám nasazovat já i syn imuglukan. Oběma nám minulý rok pomohl. Já jsem hodně často bývala nachlazená. Takže mám porovnání. A to sportuji, hodně chodím, jím vitamíny a přesto mi pomohl až imuglukan. Z jara zase vysazuji. Jde mi o to, překonat to chřipkové období, toho jsme se minulý rok vyhnuli. Před 2 roky jsem nedávala nic a kluk byl skoro celou zimu nemocný. Chodí už do školy, tak si nemůže dovolit zameškávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.8.24 21:35
@jednažena píše: Více

Kupuji v Dr. Max tablety.
https://www.drmax.cz/…emium-tob-90?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7244
3.8.24 09:48

Pokud budu dávat rybí olej, dávat k tomu ještě i vitamín D, nebo to už stačí? Imunoglukan jsme už nasadili, už má tábor od pondělí, tak už raději. Pak dám i probiotika.Ale uvažovala jsem nad vím vyměnit vitamín D za ten rybí olej, tam je taky vitamín D. @vejilka @Kelsey @Ounou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
3.8.24 10:20

@KKK85 já dávám ten moellers kde už D je tak další nepridavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.8.24 10:28

Davam rybi tuk od mollers a draci sirup. Rybi tuk, protoze si nemyslim, ze to lososem 1× za mesic a treskou 3× za mesic spasim. Draci sirup je takove placebo, ale comkdyby nahodou to fungovalo :lol:
Jinak deti litaj po venku vetsinou po zbeade i bosi, vzdycky kdyz je vecer myju, tak z nich jde cerna voda, to si myslim, ze na imunitu je asi to nejvíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6818
3.8.24 10:42
@KKK85 píše: Více

Vitamin D nepřidávám. Ve většině doplňcích už je. Ta omega je dobrá na plno věcí. Takže dávám nepřetržit celoročně. Imuglukan začne působit až tak ta dva měsíce, proto se doporučuje nasadit už koncem léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí