Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem koukla a mám vyúčtováno jen cervikovaginální cytologie - screening
ale je divné, že gynekolog si naúčtoval jen nějakou epizodu péče za 87. A preventivní prohlídka je za 0. Divné.
@Anonymní píše: Více
Neni to ta nova agregovana platba? Kterou zavedli i pro gynekology…stejne maji praktici a zubari.
@jejjej píše: Více
ne, to je 145, to mám i v jiných měsících. A já na té preventivce byla. Divné, že je tam nula. Těch 87 asi bude objednání na preventivku, to si taky vykazují.
0 mám letos taky..dřív cca 1100..je to tím, že od ledna je jiný systém plateb…kapit. platba..co měsíc..pak prevence 0…jsem teď načetla..já mám prevence 0, pak epizoda kontakt 87 a pak vyšetření nativního materiálu 50…to má tak stejně i dcera ![]()
Příspěvek upraven 23.07.26 v 15:40
aha, tak to jo. Ten nativní materiál tam nemám, jen přímo tu cytologii. Ale to s tím nativním materiálem jsem tam asi dřív mívala.
Já zas až teď
dřív MOP přímo od gynekologa vykázáno…od 2017 pokaždé…nikdy žádný zánět…až tenhle rok prevence 0 a MOP vykázala laboratoř
Ahoj, chci se zeptat, zda vám gynekolog provádí stanovení mikrobiálního obrazu poševního každý rok na prevenci, i když nemáte žádné problémy? Nyní jsem na to narazila v aplikaci pojišťovny a zjistila, že je to tak každý rok, ač dříve to vykazoval sám gynekolog, nyní nově laboratoř - barvení a stanovení.
myslela jsem, že se dělá standardně jen cytologie. Jsem ráda, jen mě to zajímá. Obecně mám různé zkušenosti z vykazováním pojišťovně