MOP při prevenci?

Anonymní
23.7.26 15:05

MOP při prevenci?

Ahoj, chci se zeptat, zda vám gynekolog provádí stanovení mikrobiálního obrazu poševního každý rok na prevenci, i když nemáte žádné problémy? Nyní jsem na to narazila v aplikaci pojišťovny a zjistila, že je to tak každý rok, ač dříve to vykazoval sám gynekolog, nyní nově laboratoř - barvení a stanovení. :nevim: myslela jsem, že se dělá standardně jen cytologie. Jsem ráda, jen mě to zajímá. Obecně mám různé zkušenosti z vykazováním pojišťovně :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.7.26 15:13

Tak jsem koukla a mám vyúčtováno jen cervikovaginální cytologie - screening
ale je divné, že gynekolog si naúčtoval jen nějakou epizodu péče za 87. A preventivní prohlídka je za 0. Divné.

• Citovat
  • Upravit
2451
23.7.26 15:14

Ne. Tohle neni soucasti bezne preventivni prohlidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.7.26 15:15
@Anonymní píše: Více

Neni to ta nova agregovana platba? Kterou zavedli i pro gynekology…stejne maji praktici a zubari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.26 15:19
@jejjej píše: Více

ne, to je 145, to mám i v jiných měsících. A já na té preventivce byla. Divné, že je tam nula. Těch 87 asi bude objednání na preventivku, to si taky vykazují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.26 15:31

0 mám letos taky..dřív cca 1100..je to tím, že od ledna je jiný systém plateb…kapit. platba..co měsíc..pak prevence 0…jsem teď načetla..já mám prevence 0, pak epizoda kontakt 87 a pak vyšetření nativního materiálu 50…to má tak stejně i dcera :nevim:

Příspěvek upraven 23.07.26 v 15:40

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.26 15:36

aha, tak to jo. Ten nativní materiál tam nemám, jen přímo tu cytologii. Ale to s tím nativním materiálem jsem tam asi dřív mívala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.26 15:39

Já zas až teď :D dřív MOP přímo od gynekologa vykázáno…od 2017 pokaždé…nikdy žádný zánět…až tenhle rok prevence 0 a MOP vykázala laboratoř

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa