Moře s 2,5 letým v květnu

2413
13.2.15 07:19

More s 2, 5 letym, kveten

Ahoj maminky, chystame se na konci května k mori s nasim synem. Chtela bych vas poprosit o radu kam se vydat a s jakou CK tak aby to bylo vhodne pro male dite a bylo to za dobrou cenu. Idealne aby byl v blízkosti nejaky aquapark a more aby bylo již teple. Napadlo nas recko, ale nevim jak to tam koncem května vypadá. Mate prosim nekodo zkušenosti?
Nikdy jsem s cestovkou nejezdila tak budu rada za jakoukoliv radu.
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
13.2.15 07:29

@petukab já tady všem doporučuji Krétu hotel Mikri Poli nabízí jediné Firo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
13.2.15 07:29

V květnu bude chladné moře asi v celém středomoří. Byla jsem jednou na Korfu (Řecko) - poslední květnový týden/začátek června a moře teda studené.
Zkuste raději vyhledat jiné destinace buď jižněji anebo jet tak o měsíc později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
13.2.15 07:39
@Adélky píše:
V květnu bude chladné moře asi v celém středomoří. Byla jsem jednou na Korfu (Řecko) - poslední květnový týden/začátek června a moře teda studené.
Zkuste raději vyhledat jiné destinace buď jižněji anebo jet tak o měsíc později.

Také si myslím, že ve středomořských destinacích bude v květnu moře studené, hlavně na dítě. V tomto směru je lepší září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2413
13.2.15 07:46

Diky za postreh. Toho jsem se bala. Jiny termin nemame. Myslite ze treba Egypt by byl lepší? Nebo kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.15 07:48

Bydli temer na jihu spanelska a v kvetnu je more studene. pocasi nadhera, slunko porad, ale do vody v kvetnu nevlezu.
v recku jsme byli jednou na uplnem zacatku cervna, bylo horko a tudiz se clovek sel koupat, ale na dlouhe rachani s ditetem mi to taky neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.2.15 07:48

Řecko je krásný :palec: já byla ve spoustě zemích ale nejvíc se mi líbilo to Řecko. Jinak já tam byla v červnu a moře v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.2.15 07:51

@petukab No nevím, já mám známé v Řecku a ti mi vždycky tvrdili, že v květnu tam určitě nejezdit, protože v tu dobu je tam většinou hodně větrno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.2.15 07:52

Byli jsme konec května na Kypru a počasí super, moře v pohodě, nebyl problém do něho vlézt, troufnu si říct, že byl i poměrně teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.2.15 07:56

Já bych se toho až tak nebála, moře se u pobřeží ohřívá celkem rychle, pokud je teplo a sluníčko…My byli loni od konce května do poloviny června na Kosu a moře mělo kolem 24 (měřili jsme :) Naopak se nám stalo, že jsme koncem června přijeli do Chorvatska, voda teplá jako kafe – měla 28 stupňů, přišla fronta a ochladila se na 23. Třeba na Rhodu je velká pravděpodobnost že bude teplé a stabilní počasí (ale nebála bych se ani Kréty), nejjistější by mohl být Kypr. Dobře vyberte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.2.15 07:56

Do Egypta bych s 2,5 letým nejela (a ani bez něj :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
13.2.15 07:58

@petukab Egypt ne, my byli na zacatku kvetna a uz byly 40°C vedra a to neni pro prcka nic moc.. Navic v Egypte je to proste trosku horsi s hygienou a strevni potize bych neriskovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.2.15 08:00

A co se týká větru - Řecko je velká země, se spoustou ostrovů, počasí a i vítr je pro každou oblast specifické, jsou různé typy větru vanoucí v různých obdobích, takže říct, že zrovna květnu v celém Řecku fouká je trochu zavádějící…

http://www.recko-pocasi.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.2.15 08:21
@petukab píše:
Diky za postreh. Toho jsem se bala. Jiny termin nemame. Myslite ze treba Egypt by byl lepší? Nebo kam?

Egypt s malým dítětem? No nevím nevím…
Jinak myslím, že moře v květnu bude ještě na takového prcka studené ve středomoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
13.2.15 08:31
@Oskárek píše:
Do Egypta bych s 2,5 letým nejela (a ani bez něj :mrgreen: )

Přesně tak, s 2,5 letým Egypt určitě ne. Jednak všelijaké nepokoje a jednak tam často mívají dost velké průjmy i dospělí. Celkově bych s dítětem nevolila africké destinace (třeba Tunisko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí