Mořské akvárium Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mořské akvárium Ostrava
Ahoj holky, co neví google, víte vy na emiminu:-) Je ještě mořské akvárium na černé louce funkční? Popřípadě v jakém je stavu? Stojí to za to? A jak vysoké je vlezné? Nenašla jsem žádné aktuální webovky a recenze jsou staré 5 let… Za reakce díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tam ani nechodte
je to k placi. Akvaria spinava desivy stav…to si radeji zajedte do ZOO muj manzel byl zdesen stavem az mu bylo do breku (je rybomil a mame doma akva).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
noooo, tak děkuji za info… áááách jo, mrzí mn, jak dokáží hezké věci upadat, hlavně že máme tři velká nákupní centra… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ell-Chmell mno jo business je business.Ale opravdu pkud nechces byt zhrozena a odpovidat na otazky proc ta rybicka ma ve vode tam to ci ono, radeji navstevu vynechte opravdu. Manzel to jeste 3mesice zpracovaval. Hezky vylet je do toho svetu techniky urcite lepe investovane penizky a pro deti je to zabava (ale zalezi na veku)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danger007 Ve světě techniky jsme byli nedávno a malý byl nadšený!
ZOO i Hukvaldy prolezené milionkrát, slezkoostravský ještě není moc pro něj, divadla v létě nehrajou, no… myslela jsem, že rybky ho pobaví, ale raději mu zapnu hledá se Nemo:D Díky moc za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ell-Chmell píše:
Ahoj holky, co neví google, víte vy na emiminu:-) Je ještě mořské akvárium na černé louce funkční? Popřípadě v jakém je stavu? Stojí to za to? A jak vysoké je vlezné? Nenašla jsem žádné aktuální webovky a recenze jsou staré 5 let… Za reakce díky![]()
jestli chcete někam na rybky tak si zajeďte do Chotěbuzi do Rybího domu. Je to mezi Karvinou a Č. Těšínem, takže od Ostravy něco kolem cca 30 km takže i busem v poho a je to tam pěkný
Mrkni na jejich webovky. A můžeš si tam i nakrmit koi kapříky
Teda já před cca dvěma lety krmila o sto šest ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.dlo-ostrava.cz/…o-verejnost/
sice až za 14 dní, ale vypadá to dobře pro prcky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka @nela812 Holky díky moc za príma tipy
Dneska jedeme za známým na velkou farmu, tak se malý vyblbne a tyhle dva nápady určitě taky využijeme!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ell-Chmell v té Chotěbuzi je nově upravený archeopark. Koukni na net, dá se snadno najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.