Moulinex Fresh Express - máte?

7512
31.5.12 20:18

Moulinex Fresh Express - máte?

Ahoj holky!! :mavam: Sháním poznatky a zkušenosti s tímhle el.struhadlem. Máte ho některá? Já nesnášim nepraktický a zbytečný věci, ale tohle se mi strašně líbí. :D A vzhledem k frekvenci používání struhadla nebo nože bych to využila. Jen to nikdo ze známých nemá a nejlevnější to pro mě taky není. :roll: Tak abych nekoupila šmejd. :nevim: Díky za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4986
31.5.12 20:24

@MuffinkaM hele, já ho nemám, ale taky po něm pošilhávám a hlavně jsem včera zjistila fajn věc. V bille ho pro členy billa klubu mají za 899 Kč + 400 billa bodů. Což si myslím, že je super cena. Normálně stojí 1700 Kč, nevím teda jestli na netu je levnější, ale běžně se udává tahle cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.5.12 20:24

JA si ho koupila a jeste ten den ho sla vratit, zkousela jsem bramboraky, jako priserne, brambory se cpaly mezi struhadlo a nastavec, takze se to ucpavalo a nechtelo tocit, sice jsem mela nastrouhano za necelou minutu, ale cistit to a absolvovat tohle ucpavani pokazde, tak by me trefil slak.
Recenze to ma sice dobre, ale jedna z nich byla prave to ucpavani, nedala jsem na to a poznala to sama :(
Ale treba budes spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
31.5.12 20:30

@Taminka Jo jo, o problémové výrobě bramboráků jsem četla taky, ale což to u nás zase tak často nefrčí, takže pokud by to bylo „jen“ tohle, tak by to ještě bylo přijatelný. Tohle ucpávání co píšeš mám u ručního struhadla u tvarohu nebo sýra. Ale třeba oříšky nebo čokoládu zvládne skvěle.

@hartiepa No tak to by byla dobrá cena! Akorát do Billy vůbec nechodím, jelikož nejbližší mám 30km. :( Možná švagrová, zkusím se poptat. Díky za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.5.12 20:36
@MuffinkaM píše:
@Taminka Jo jo, o problémové výrobě bramboráků jsem četla taky, ale což to u nás zase tak často nefrčí, takže pokud by to bylo „jen“ tohle, tak by to ještě bylo přijatelný. Tohle ucpávání co píšeš mám u ručního struhadla u tvarohu nebo sýra. Ale třeba oříšky nebo čokoládu zvládne skvěle.

no ja si ho prave chtela koupit hlavne kvuli tem bramborakum, ja jinak na strouhani jincyh veci nepotrebuji struhak. Ale to me stvalo, ja mela drive velky Kennwood a tam to u strouhani delalo taky.
takze si radeji vse nastrouham rucne, nez to pak umyvat, cistit atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
31.5.12 20:50

@Taminka Já mám Kenwood Multi Pro a znovu bych to nekoupila. Reklamovali jsme ho hned, protože je dělaný plast/kov a při tom tření ve vysokých otáčkách se to zohýbalo. :zed: Mixér uplně na prd, ten nezvládá ani jablka, natož brambory a nechávám si ho právě jen kvůli strouhání, jinak by letěl! A taky - velká mezera mezi víkem a struhadlem a je z toho spousta zbytečnýho odpadu. :cert: A to jsem si říkala, jakou si nekupuju značku. :( Líbí se mi Bosh Mum, jenže to je už zase jiná finanční kategorie. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
31.5.12 21:04
@hartiepa píše:
@MuffinkaM hele, já ho nemám, ale taky po něm pošilhávám a hlavně jsem včera zjistila fajn věc. V bille ho pro členy billa klubu mají za 899 Kč + 400 billa bodů. Což si myslím, že je super cena. Normálně stojí 1700 Kč, nevím teda jestli na netu je levnější, ale běžně se udává tahle cena.

Jéé to jsi mě potěšila. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4986
31.5.12 21:06

@lucineeccka taky jsem měla radost. Zjistila jsem to včera. Teď uvažuju jestli ho koupit nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
31.5.12 21:07

Ahoj holky, taky uvažuji o jeho koupi a včera mě potěšil letáček z billy ohledně ceny, ale dnes jsem objevila i toto
 http://www.lidl.cz/…ex_25318.htm

• Citovat
  • Upravit
7512
31.5.12 21:09
@domca1221 píše:
Ahoj holky, taky uvažuji o jeho koupi a včera mě potěšil letáček z billy ohledně ceny, ale dnes jsem objevila i toto
http://www.lidl.cz/…ex_25318.htm

No to je vlastně totéž, cena skvělá, ale aby to vydrželo. :think:
Kupovali jste někdo spotřebiče v Lidlu? Už se mi jich tam pár taky líbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
31.5.12 21:12
@MuffinkaM píše:
No to je vlastně totéž, cena skvělá, ale aby to vydrželo. :think:
Kupovali jste někdo spotřebiče v Lidlu? Už se mi jich tam pár taky líbilo. :)

já mam pekárnu na chleba a zatím bez problému u nich je výhoda, že přineseš zboží a oni okamžitě vrátí peníze - to je moje jediná zkušenost

• Citovat
  • Upravit
13503
31.5.12 21:16
@domca1221 píše:
já mam pekárnu na chleba a zatím bez problému u nich je výhoda, že přineseš zboží a oni okamžitě vrátí peníze - to je moje jediná zkušenost

Jj to je u Lidlu vyhoda a jinak jsem ho tam v letaku taky videla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
31.5.12 21:21

Tak že bych byla nastartovaná na otvíračku u Lidlu… :think: S tim vrácením peněz to zní líp než obvyklý procedury reklamace. Fakt je, že ta cena je daleko lepší, to bych možná u manžela uspěla spíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
31.5.12 22:10

Teda holky, teď jste mě zmátly. Já pošilhávala po tom Moulinexu v Bille a teď mám zmatek, protože Lidl nabízí taky jeden a docela zajímavej.
Tak vážně nevím, který koupit.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
1.6.12 08:16

Tak to já bych šla do Moulinexu, ale jen pořád uvažuju jestli to není zbytečný krám do kuchyně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí