Firma Fotoplusvideo.cz - paní Roubalová

Pce
13873
31.5.12 09:08

Firma Fotoplusvideo.cz p.Roubalová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se najde někdo kdo má zkušenosti s internetovým obchodem www.fotoplusvideo.cz? Jako majitelka webu je zapsaná nějaká paní Jana Roubalová, Tovačov II-Annín 66 751 01, IČO 87671611. Objednala jsem si u ní fotoaparát a bohužel i přes to že vím že se to stává ho zaplatila dopředu. :zed: Přišel mi pouze potvrzovací email o přijetí mé objednávky, ale už mi nepřišlo potvrzení o platbě. Web je momentálně nefunkční,telefon nedostupný a na emaily nereaguje. Vím že jsem pitomá, ale stalo se…nemáte někdo podobnou zkušenost…nebo radu co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
31.5.12 09:11

Asi te nepotesim, nejsi jedina http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

Mrkni tam do diskuze.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
31.5.12 09:13
@Anielkha píše:
Asi te nepotesim, nejsi jedina http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/Mrkni tam do diskuze.

hmm tak to je super…ale i tak díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.12 12:26

Dobrý den, tak to nejste sama, přesně tohle se mi stalo v pondělí. Na tomto serveru jsem si také objednala foťák, jako Vy hned zaplatila a od té doby se nic neděje. E-shop je zrušený, na mail nikdo neodpovídá,telefon nedostupný. Podařilo se mi spojit s dcerou paní Roubalové přes MÚ Tovačov. ˇUdaje její maminky někdo zneužil, niddy nic takového neprovozovala, dnes jde podat trestní oznámení. Pokud máte zájem,dám Vám kontakt na dceru a čím víc nás bude,tím snad líp a povede to k nějakému řízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hornet 900
31.5.12 19:29

Tak v tom nejsem sám…nechal jsem se taky zmást,levnou cenou fotáku!
Zarazila mě ještě cena dopravy,kterou jsem si ověřoval,a bylo mi zděleno od nějakýho týpka,že je to správně na netu napsané,proto nebyl problém nevěřit!
Pokud je nějaké řešení,jak dostat peníze zpět,rád se přípojím ;)

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
31.5.12 19:56
@Hornet 900 píše:
Tak v tom nejsem sám…nechal jsem se taky zmást,levnou cenou fotáku!
Zarazila mě ještě cena dopravy,kterou jsem si ověřoval,a bylo mi zděleno od nějakýho týpka,že je to správně na netu napsané,proto nebyl problém nevěřit!
Pokud je nějaké řešení,jak dostat peníze zpět,rád se přípojím ;)

sice nevím jestli to něco vyřeší ale dnes jsem podala trestní oznamení a čím víc nás bude tím líp. Přinesla jsem k policii vytištené recenze z Heureky že nás je víc, pak výpis z účtu odeslané častky a pak jsem dohledala na netu jakousi paní Roubalovou s telefonem a IČem. Telefon ani web už samozřejmě nefunguje a paní Roubalovou zřejmě také někdo využil k podvodu. Nějaká holčina mi psala že se spojila s její dcerou a prý taky bude podávat trestní oznámení za zneužití jejího jména. Nedělám si iluze že mi peníze vrátí…ale ladem to taky nechci nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hornet 900
31.5.12 20:51

Já počkám ještě do příštího týdne,a zřejmě také podám trestní oznámení!

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
31.5.12 20:53
@Hornet 900 píše:
Já počkám ještě do příštího týdne,a zřejmě také podám trestní oznámení!

no já myslím že není na co čekat. Web nefunguje, číslo nedostupné…to je snad jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hornet 900
31.5.12 21:08

na zboží.cz je por F+V adresa,na které zkusím ještě něco zjisti!
moc tomu ale nevěřim…budu kontaktovat Policii :?

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
31.5.12 21:12
@Hornet 900 píše:
na zboží.cz je por F+V adresa,na které zkusím ještě něco zjisti!
moc tomu ale nevěřim…budu kontaktovat Policii :?

jestli myslíš tu adresu Tovačov-Annín tak to je nejspíš výmysl stejně jako paní Roubalová, a z mailu info@fotoplusvideo.cz nikdo nereaguje. Pokud zjistiš něco nového tak dek vědět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hornet 900
31.5.12 21:19

poslal bych Ti odkaz na e-mail,nebo FCB ;)

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
31.5.12 21:35
@Hornet 900 píše:
poslal bych Ti odkaz na e-mail,nebo FCB ;)

tak mi pisni mail sem do soukromé zprávy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.12 22:15

sem se musel zaregistrovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 08:22

Paní Roubalová opravdu existuje,adresa je taky pravá, a ona vlastní jen kamenný obchod potravin. Dnes jdu podat TO i já, koukám, jak se hezky rozrůstáme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
1.6.12 08:24
@kopretinna píše:
Paní Roubalová opravdu existuje,adresa je taky pravá, a ona vlastní jen kamenný obchod potravin. Dnes jdu podat TO i já, koukám, jak se hezky rozrůstáme :,(

no a dalších devět lidí je na té recenzi z Heureky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1