Hmoždíř - jaký materiál?

11
27.5.12 00:30

Hmoždíř - jaký materiál??

Uvažuju koupit hmoždíř a zjistila jsem, že jsou v zásadě dva materiály, ze kterých se vyrábí - keramika a porcelán. Jaké máte zkušenosti, případně co byste doporučili/nedoporučili??
Kamennej by se mi taky líbil, jen manželovi by se nelíbila ta cena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1270
27.5.12 01:03

Nejlepší co se mi osvědčil je z mramoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.5.12 03:53

Já mám kamenný a od tý paličky už se mi kousek odštípl.Chtěla bych mosazný,ale stojí taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
27.5.12 06:34

Z mramoru - není zase tak hrozně drahý (mám menší, bohatě mi stačí) a s kvalitou i prací v něm jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
27.5.12 07:31

Ja mam klasicky mosazny po babicce a je vyborny ;-) co se treba poptat po rodine nebo po znamych? Ve spouste domacnosti se takovy hmozdir najde nevyuzity,nebo jich maji vic, s jednim pracuji a ostatni slouzi treba jen jako dekorace. Pritom je paradne tezky a nerozbitny (navic kraasne cinka - bonus pro mrnata :-D )..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
27.5.12 10:45
@Jája8 píše:
Nejlepší co se mi osvědčil je z mramoru :D
:palec: Přesně tak!! Mám jen malý - na domácí použití stačí a stál asi 150,–. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.5.12 14:27

Děkuju za odpovědi, celkem jste mě povzbudili ještě se pokoukat a nebrat první na co narazim. Vybavení domácností babiček znám celkem dobře, nikdo nikdy nic takovýho nepoužíval :zed:
Ale zkusim třeba i bazárky, to by taky nemuselo být marný :palec:
Ještě jednou díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.6.12 11:13

Holky, musim vám poděkovat :kytka:
Po veškerým brouzdání na netu a srovnávání jsem otevřela leták z našich domácích potřeb (chodí jednou za několik měsíců) a tam v akci mramorovej hmoždíř… za cenu více než přijatelnou… myslela jsem, že upadnu… :dance: Taxem tam hned druhej den naběhla a už ho mám doma. Dneska jsem v něm zkusila podrtit trochu koření a to aroma se ničemu kupovanýmu nepodobá ;)
Takže ještě jednou díky za super rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.6.12 11:19

@Jjjaninka - taky jsem ho kupovala v místních domácích potřebách, stál něco přes stovku a funguje parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí