Měli byste vědět - éčka

9173
22.5.12 12:27

Měli byste vědět..."EČKA"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
22.5.12 12:35
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.5.12 12:37

jojo taky jsem dnes koukala. Teď se cpu gumídkama a koukám,jsou bez éček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
22.5.12 12:46

Na tyto potraviny jednou vymřeme a je to všem úplně jedno, stačily by pravidelný kontroly a velký pokuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
22.5.12 12:48

Víte holky, myslím si, že za posledních 25let se potraviny výrazně zhoršili, a myslím si, že to to má za následek spousty nemocí v populaci. My s tím pramálo uděláme, to bysme nemohli koupit dnes nic, ale občasné varování je na místě. Dřív nebyly hyperaktivní děti, nebylo tolik rakovin a alzheimrů jako dnes, všechno souvisí se vším, a můj názor je, že vše pochází z potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
22.5.12 12:50

Díky za odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek

Já nechápu, jak můžou tyto potraviny vůbec přijít do prodeje, pokud zjistí, že obsahují cokoli co způsobuje hyperaktivitu,ADHD a já nevím co ještě.
Docela mě zarazilo, že ukazovali i docela drahé výrobky - třeba ty džusy pfanner tam bych to vůbec netipovala.

• Citovat
  • Upravit
9173

Třeba blbý balený loupáky makovky, koláče a spol. Vždyť to je odstavců popsaných, co to obsahuje, přitom je to ze základu jen z mouky, mléka, droždí, cukru…Jen aby to vydrželo, je tam chemie. To mi strašně vadí, nekupuju to, ale taky pevně doufám, že pečivo volně prodejné nebo u soukr. obchodníků to neobsahuje..KDO VÍ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.5.12 12:54

@pannda díky za odkaz. Za sebe můžu říct, že jsem se ,,oprostila od kupování kravin,, a jsem ráda. Jasně, že občas něco koupím, ale nějak jsme se rozhodla před pár lety, že budu kupovat potraviny, co jsou ,,nutné,, a to ostatní nekupovat. Třeba ty juicy apod.

• Citovat
  • Upravit
4476
22.5.12 12:54

Jo, jo konzumujeme sajrajty. Vyrobci argumentuji tim, ze obsah dane latky v potravine neni pro zdravi nebezpecny jenze nikoho netrapi, ze vy nesnite jen jednu danou potravinu, ale x dalsich a pak se to v tele kumuluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.12 12:57

Já tohle kontroluju, ale občas si říkám, jestli to ty výrobci nešidí a nenapíšou, že jsou tam např přírodní barviva a nedají tam svinstvo.. Začala jsem kontrolovat etikety jak začali dávat jste to, co jíte a občas nestačím zírat, z čeho je „jídlo“ složené.. hafo blafů, škrobu a pod. Teď si občas připadam jak cvok, ale kontroluju vše nejen pro mládě. A fakt to za to stojí, se podívat, co a jak. Např ovocný jogurt..ovoce 0, samé náhražky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.5.12 12:57
@pannda píše:
Víte holky, myslím si, že za posledních 25let se potraviny výrazně zhoršili, a myslím si, že to to má za následek spousty nemocí v populaci. My s tím pramálo uděláme, to bysme nemohli koupit dnes nic, ale občasné varování je na místě. Dřív nebyly hyperaktivní děti, nebylo tolik rakovin a alzheimrů jako dnes, všechno souvisí se vším, a můj názor je, že vše pochází z potravy.

Tak v tom máš naprostou pravdu. Když byl kluk malý, tak jsem si éčka v jeho stravě bedlivě hlídala, kvůli hyteraktivite, ale teď už to tolik nejde, by umřel v dnešní době hladem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.5.12 12:59

Teda je to prasárna, nic jinýho. ted jsem to dokoukala celý- ty žvejky jsme nevěděla, žvejkám dost, naštěstí jiný, ale ty asi nebudou úplně košer :think:

• Citovat
  • Upravit
byron
22.5.12 13:01

Jinak jsem ráda, že jsem od malička dětí ta ,,přísná trapná matka co řeší kraviny,, a nedávám jim téměř žádné srágory typu bonbony a barevný slazenýpití, fuj

• Citovat
  • Upravit
7148
22.5.12 13:05

A na počest „Ečkám“ jdu sníst Skittles
Přece nebudu čekat,až přijede můj se služebky a bude tím krmit aj prcka.
já být hyperaktivní můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1