Měli byste vědět - éčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
23.5.12 11:28
@1024 píše:
Dobrej odkaz,zrovna jsem dneska po té reportáži též najela na jejich stránky. No já to vidím asi tak. Uděláme si tabulky a pak to budem kontrolova při nákupu :mrgreen:

…netřeba, stačí si stáhnout aplikaci do mobilu a je to při ruce.
Já jsem v krámech za brzdu, když si kažou podezřelou věc kontroluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
23.5.12 11:32
@saminomimino píše:
z toho co do toho jídla cpou všichni jednou pomřem a pročpak to asi dělají??,já myslím že by to šlo jíst a vyrábět i beztoho,ale to by pak lidé nebyli nemocní nikdo by nedotoval farmaceutické firmy nákupem předražených léků které stejně neléčí příčinu ale důsledky,lidé by nepotřebovali drahá vyšetření a operace,ti nahoře nás nepotřebují zdravé a svobodně myslící,potřebují hloupé marody totálně závislé na „medicíně“ lécích a co hlavně být pěkně poslušný a jít si nakoupit v akci ty skvělé potraviny z hypermarketu a žrát a žrát a žrát,je to hnus :cert:

…a když to máte takhle pěkně srovnaný s jídlem :think: , přemýšleli jste někdy, co se píchá dětem do krve ve vakcínách? :poblion:
Konzervant ústně papat nééé, ale vakcínkou ano :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
23.5.12 12:03
@PeBa píše: …netřeba, stačí si stáhnout aplikaci do mobilu a je to při ruce.
Já jsem v krámech za brzdu, když si kažou podezřelou věc kontroluju ;)

No ale to musíš mít chytrý telefon,ne. Já jsem ten Tydýt a mám jen obyč. Nokii. Nemám ráda přechytralé věci,které stejně nevyužiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
23.5.12 12:25

…já mám momentálně sony ericson cyber shot, takovej obyč nechytrej bez androida a funguje mi to tam,ale mám tam staženou ještě starou verzi „pro nechytrý“
Nevím, jestli to na těch stránkách ještě mají.
Ale každopádně je třeba mít na telefonu Javu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
23.5.12 12:42

Java to ani nevím co je,možná to ten můj má,ale jak říkám sms,volání a končím…jako stará bába :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 12:55
@ivana-domca píše:
Křehce maso fuj tajbl, to je snad nejhorší sr.čka ze všech. Sýry u nás nikdo nechce, ale obou klukům chutnají jogurty-holandie, tak ještě přemýšlím nad jogurtovacem,ale někdo někde psal, že je to horší kvůli bakteriim :think: :nevim:

Ivana, jogurtovaca by som sa nebala, akurat by som poctivo vyvarala sklenicky (teda ja to tak robim co ma slecna 8 mesiacov). A preco sa bakterii nebojim? Lebo aj babicka nebozka podojili kravu, postavili hrniec na vlazne miesto na peci, prikryli utierkou nech do nej mucha nespadne a o tri dni sme mali kysku. A babicka sa dozili 89 rokov, moja mama co ju tou kyskou napajali ma v dobrom zdravi 72 rokov a ja som sa citila zdravsia, kym som bola na tom „nehygienickom“ kyslom mlieku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 12:58
@PeBa píše: …a když to máte takhle pěkně srovnaný s jídlem :think: , přemýšleli jste někdy, co se píchá dětem do krve ve vakcínách? :poblion:
Konzervant ústně papat nééé, ale vakcínkou ano :? .

Lenze vakcinu Ti pichnu raz, dostanes toho do tela podstatne menej, ako ked jes kazdy den nieco s konzervantom. Keby si mala cistu stravu, tak z vakcin si toho tolko nenaukladas ako kazdy den z obedov v kantine, pripadne z polotovarov z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
23.5.12 13:24

Co se týká vakcín, jsou to taky sajrajty. Jako beru očkování proti obrně, nebo jinejm smrtelnejm chorobám, ale některé očkování fakt nechápu :nevim: Přijde mi že je toho zbytečně moc a hlavně to všechno nacpou do nedovyvinutýho imunitního systému toho malýho človíčka… navíc mě štve že toho přibývá a ještě to dělaj povinné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
23.5.12 14:06

…proti obrně jí teda neberu, tu chtějí zrušit, už je považovaná za vymýcenou, jen se ještě nerozhodlo, od kdy se přestane dávat, jako tbc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
23.5.12 14:16

Navíc ta vakcína sama obrnu roznáší.

Ať si každej očkuje, jak chce, to je mně jedno.

Mně jen zajímalo, zda se nad tím uvažuje. Že se lidi rozčilují proti jedům v jídle, to se dost poslední dobou rozšiřuje.
Ale že pak to mrňavý mimi intoxikujou dobrovolně jedy v množství, které není dovolené ani pro dospělého, nad tím se moc neuvažuje :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.5.12 14:23
@Bábi Zlopočasná píše:
Ivana, jogurtovaca by som sa nebala, akurat by som poctivo vyvarala sklenicky (teda ja to tak robim co ma slecna 8 mesiacov). A preco sa bakterii nebojim? Lebo aj babicka nebozka podojili kravu, postavili hrniec na vlazne miesto na peci, prikryli utierkou nech do nej mucha nespadne a o tri dni sme mali kysku. A babicka sa dozili 89 rokov, moja mama co ju tou kyskou napajali ma v dobrom zdravi 72 rokov a ja som sa citila zdravsia, kym som bola na tom „nehygienickom“ kyslom mlieku.

Děkuju za radu, jogurtovac si pořídím, je to dobrá věc aspoň budou mít děti normální jogurty a ne ty sr.cky z krámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
2.6.12 10:06

Znovu se vracím k tématu a především k pořadu, který jsem vzhédla včera. Velice mě to zaujalo, už jako varování ! Takže se podívejte…
Prostě zjištuju, že žijeme v chemickém životě, a je otázka času, kdy to přeroste únosné meze. Třeba poznatek, že přibívá dětí s autismem, což je varování nad varování.

http://www.ceskatelevize.cz/…-port/video/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1