Měli byste vědět - éčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@1024 píše:
Dobrej odkaz,zrovna jsem dneska po té reportáži též najela na jejich stránky. No já to vidím asi tak. Uděláme si tabulky a pak to budem kontrolova při nákupu
…netřeba, stačí si stáhnout aplikaci do mobilu a je to při ruce.
Já jsem v krámech za brzdu, když si kažou podezřelou věc kontroluju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saminomimino píše:
z toho co do toho jídla cpou všichni jednou pomřem a pročpak to asi dělají??,já myslím že by to šlo jíst a vyrábět i beztoho,ale to by pak lidé nebyli nemocní nikdo by nedotoval farmaceutické firmy nákupem předražených léků které stejně neléčí příčinu ale důsledky,lidé by nepotřebovali drahá vyšetření a operace,ti nahoře nás nepotřebují zdravé a svobodně myslící,potřebují hloupé marody totálně závislé na „medicíně“ lécích a co hlavně být pěkně poslušný a jít si nakoupit v akci ty skvělé potraviny z hypermarketu a žrát a žrát a žrát,je to hnus
…a když to máte takhle pěkně srovnaný s jídlem
, přemýšleli jste někdy, co se píchá dětem do krve ve vakcínách? ![]()
Konzervant ústně papat nééé, ale vakcínkou ano
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PeBa píše: …netřeba, stačí si stáhnout aplikaci do mobilu a je to při ruce.
Já jsem v krámech za brzdu, když si kažou podezřelou věc kontroluju
No ale to musíš mít chytrý telefon,ne. Já jsem ten Tydýt a mám jen obyč. Nokii. Nemám ráda přechytralé věci,které stejně nevyužiju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…já mám momentálně sony ericson cyber shot, takovej obyč nechytrej bez androida a funguje mi to tam,ale mám tam staženou ještě starou verzi „pro nechytrý“
Nevím, jestli to na těch stránkách ještě mají.
Ale každopádně je třeba mít na telefonu Javu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Java to ani nevím co je,možná to ten můj má,ale jak říkám sms,volání a končím…jako stará bába ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
Křehce maso fuj tajbl, to je snad nejhorší sr.čka ze všech. Sýry u nás nikdo nechce, ale obou klukům chutnají jogurty-holandie, tak ještě přemýšlím nad jogurtovacem,ale někdo někde psal, že je to horší kvůli bakteriim![]()
Ivana, jogurtovaca by som sa nebala, akurat by som poctivo vyvarala sklenicky (teda ja to tak robim co ma slecna 8 mesiacov). A preco sa bakterii nebojim? Lebo aj babicka nebozka podojili kravu, postavili hrniec na vlazne miesto na peci, prikryli utierkou nech do nej mucha nespadne a o tri dni sme mali kysku. A babicka sa dozili 89 rokov, moja mama co ju tou kyskou napajali ma v dobrom zdravi 72 rokov a ja som sa citila zdravsia, kym som bola na tom „nehygienickom“ kyslom mlieku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PeBa píše: …a když to máte takhle pěkně srovnaný s jídlem, přemýšleli jste někdy, co se píchá dětem do krve ve vakcínách?
Konzervant ústně papat nééé, ale vakcínkou ano.
Lenze vakcinu Ti pichnu raz, dostanes toho do tela podstatne menej, ako ked jes kazdy den nieco s konzervantom. Keby si mala cistu stravu, tak z vakcin si toho tolko nenaukladas ako kazdy den z obedov v kantine, pripadne z polotovarov z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týká vakcín, jsou to taky sajrajty. Jako beru očkování proti obrně, nebo jinejm smrtelnejm chorobám, ale některé očkování fakt nechápu
Přijde mi že je toho zbytečně moc a hlavně to všechno nacpou do nedovyvinutýho imunitního systému toho malýho človíčka… navíc mě štve že toho přibývá a ještě to dělaj povinné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…proti obrně jí teda neberu, tu chtějí zrušit, už je považovaná za vymýcenou, jen se ještě nerozhodlo, od kdy se přestane dávat, jako tbc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc ta vakcína sama obrnu roznáší.
Ať si každej očkuje, jak chce, to je mně jedno.
Mně jen zajímalo, zda se nad tím uvažuje. Že se lidi rozčilují proti jedům v jídle, to se dost poslední dobou rozšiřuje.
Ale že pak to mrňavý mimi intoxikujou dobrovolně jedy v množství, které není dovolené ani pro dospělého, nad tím se moc neuvažuje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná píše:
Ivana, jogurtovaca by som sa nebala, akurat by som poctivo vyvarala sklenicky (teda ja to tak robim co ma slecna 8 mesiacov). A preco sa bakterii nebojim? Lebo aj babicka nebozka podojili kravu, postavili hrniec na vlazne miesto na peci, prikryli utierkou nech do nej mucha nespadne a o tri dni sme mali kysku. A babicka sa dozili 89 rokov, moja mama co ju tou kyskou napajali ma v dobrom zdravi 72 rokov a ja som sa citila zdravsia, kym som bola na tom „nehygienickom“ kyslom mlieku.
Děkuju za radu, jogurtovac si pořídím, je to dobrá věc aspoň budou mít děti normální jogurty a ne ty sr.cky z krámu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znovu se vracím k tématu a především k pořadu, který jsem vzhédla včera. Velice mě to zaujalo, už jako varování ! Takže se podívejte…
Prostě zjištuju, že žijeme v chemickém životě, a je otázka času, kdy to přeroste únosné meze. Třeba poznatek, že přibívá dětí s autismem, což je varování nad varování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit