Měli byste vědět - éčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@byron píše:
@MegK
Dám si aj za tebe ![]()
Co by sme neudělali pro naše děti…
Aj bonbony jim musíme jíst,aby sme je ochránili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
@pannda díky za odkaz. Za sebe můžu říct, že jsem se ,,oprostila od kupování kravin,, a jsem ráda. Jasně, že občas něco koupím, ale nějak jsme se rozhodla před pár lety, že budu kupovat potraviny, co jsou ,,nutné,, a to ostatní nekupovat. Třeba ty juicy apod.
Já džusy nekupuju vůbec, my to nemusíme, radši si dáme ovoce celé s vlákninou, a jinak všichni pijeme vodu, nebo se sirupem a čaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MegK píše:
Dám si aj za tebe
Co by sme neudělali pro naše děti…
Aj bonbony jim musíme jíst,aby sme je ochránili.
No jasně, a taková na to byla reklama, ta je všemocná… Ale všimněte si, že ty bonbony vyrábí Wrigley, jako ty žvýkačky !!!A nyvíc, ve žvýkačkách je ASPARTAM, a to je jako náhr. sladidlo taky svinstvo. Chudáci diabetici ho mají všude…Takže pak ty babky nemají mít alzheimra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si ted nedávno posteskla s mojím chlapem, jak bych se ráda prošla starou samoškou, kdy v regálech sice bylo hovno, ale za to chutnější a bez chemie. Ne, vážně to všude v potravinách nebylo. A ty uzeniny !!!prostě je dneska svět prostě v prdeli. Omlouvám se za ty slova, ale mě to fakt dost vytáčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MegK však já to tak dělám- sním to za ně, vždyt jsem správná máma ne? ![]()
Vážně- těmto kravinám se fakt vyhýbám a jsem ráda.. Stejně jsem ale zase používala závadné kojenecké lahve např- až ted s epřišlo an to, že by se měly zakázat, tak co, si nevybereš pomalu
- Citovat
- Upravit
@ivana-domca píše:
Tak v tom máš naprostou pravdu. Když byl kluk malý, tak jsem si éčka v jeho stravě bedlivě hlídala, kvůli hyteraktivite, ale teď už to tolik nejde, by umřel v dnešní době hladem
Ale prosím tě… my se snažíme jíst většinu potravin bez těch špatných éček a bez konzervantů a co nejčistších a jde to docela v pohodě… a hlady určitě netrpíme… chce to jen vybírat, nekupovat polotovary, vařit víc přírodně, bez pomoci chemie a nevěřit reklamám v televizi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
jojo taky jsem dnes koukala. Teď se cpu gumídkama a koukám,jsou bez éček
Kterejma, ať vím co koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
Já džusy nekupuju vůbec, my to nemusíme, radši si dáme ovoce celé s vlákninou, a jinak všichni pijeme vodu, nebo se sirupem a čaje
přesně, jíme syrové ovoce a zeleninu, tak na co kupovat juicy, ve kterej se stejně houno a ne ovoce, akorát cukry a chemie. Taky pijeme čaje a vodu se štávou nebo čistou vodu.
Stejně ale lidi jsou rozežraný na jednu stranu, kupovat to budou, nepřemejšlí, děti jsou rozmazlený a vyžadujou bonbony atd
- Citovat
- Upravit
DObrej odkaz, akorát mě překvapuje, že je tak škodlivá košenila. Je to sice z krovek brouků, což někomu muže přijít jako eklhaft, ale že by to způsobovalo hyperaktivitu?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zichisek píše:
Já nechápu, jak můžou tyto potraviny vůbec přijít do prodeje, pokud zjistí, že obsahují cokoli co způsobuje hyperaktivitu,ADHD a já nevím co ještě.
Docela mě zarazilo, že ukazovali i docela drahé výrobky - třeba ty džusy pfanner tam bych to vůbec netipovala.
Co jde do prodeje, ovlivní dost i ti nakupující… schválně se někdy podívej, co lidi kupují… levné náhražky a věci z reklamy… a věci v akci… netvrdím, že v akcích bývá jen levné a nezdravé zboží, ale je toho většina… zatím pořád většina lidí hledí na cenu, než na kvalitu… bohužel… a když je poptávka po levných a nekvalitních věcech, tak se tu prodávají levné věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
přesně, jíme syrové ovoce a zeleninu, tak na co kupovat juicy, ve kterej se stejně houno a ne ovoce, akorát cukry a chemie. Taky pijeme čaje a vodu se štávou nebo čistou vodu.
Stejně ale lidi jsou rozežraný na jednu stranu, kupovat to budou, nepřemejšlí, děti jsou rozmazlený a vyžadujou bonbony atd
No bohužel je umění sehnat i tu blbou šťávu bez éček. V Lidlu prodávali levnou a dobrou šťávu zn Dizzy a ty kurwy Lidlácký ji přestali od toho výrobce brát, od ledna tam prodávaj jen sračkoidy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Co jde do prodeje, ovlivní dost i ti nakupující… schválně se někdy podívej, co lidi kupují… levné náhražky a věci z reklamy… a věci v akci… netvrdím, že v akcích bývá jen levné a nezdravé zboží, ale je toho většina… zatím pořád většina lidí hledí na cenu, než na kvalitu… bohužel… a když je poptávka po levných a nekvalitních věcech, tak se tu prodávají levné věci…
No přiznávám, že jsem se o složení potravin začala zajímat až co mám děti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
Tak taky malá dostane bonbony, ale dělám to tak, že 3 ks dopoledne a 3 odpoledne. Víc ne, prostě na chut nebo za odměnu. Většinou koupím zn. JOJO, tedy Vextu, medvídky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja myslim, ze neni treba se krizovat nad kazdym eckem, ne kazde je skodlive, ze. a naopak.. kdyz neni ve slozeni zadne ecko, jeste to neznamena,ze tam nic skodliveho neni. onen konzervant tam nemusi byt napsan jako E???.
tak ze nehazet vsechna ecka do jednoho pytle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MegK