Měli byste vědět - éčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
22.5.12 17:19
@Capricorn píše:
http://www.stream.cz/…ka-pomazanka
pro pobavení :jazyk:

Mazec :zed: :roll: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.5.12 17:34
@Capricorn píše:

mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
22.5.12 19:37
@Capricorn píše:

Tak to je peklo, grónský taneček :evil: :evil:
To je napřeshubu !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
22.5.12 19:38

Já ale nechápu, jak tohle není napadnutelné, pokutované, zakázané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.5.12 19:40
@Capricorn píše:

no tak to je teda opravdu síla, pak si kupte nějaký salát nebo pomazánku u pultu v hypáči :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
22.5.12 19:48
@kokomo píše:
no tak to je teda opravdu síla, pak si kupte nějaký salát nebo pomazánku u pultu v hypáči :zed: :zed: :zed:

Stoprocentně je to to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.5.12 19:55
@pannda píše:
Stoprocentně je to to samé…

Myslím, že to bude v některých případech ještě horší :zed: :zed: Jsou to fakt prasata, by mě zajímalo, jestli ten borec, co vymyslel takový super „recept“, to taky jí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
22.5.12 20:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.12 20:39
@ivana-domca píše:
Víš kolik je skrytých ecek v těch potravinách, které jsou napsané jinak než Ečíslo ? Dávám si pozor na to co kupuju a sladkostí dostává minimum, protože taková tabulka čokolády s ním dělá divy :cert:

Ano, vím… ale ve většině potravin, co kupujeme, nic takového není… ale nekupuji většinou ty potraviny, co obsahují víc než je třeba… čerstvé ovoce, zelenina, kvalitní sýry, maso, které není křehčené ani ochucené, tam není zapotřebí těch všech hnusů a připravit jídlo se z toho dá… čokolády a cukrovinky téměř nekupuji, dávám si pozor i na tvaroh a podobné věci, kde občas bývá i to, co tam nemá co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.5.12 21:15
@Regina Hero píše:
Ano, vím… ale ve většině potravin, co kupujeme, nic takového není… ale nekupuji většinou ty potraviny, co obsahují víc než je třeba… čerstvé ovoce, zelenina, kvalitní sýry, maso, které není křehčené ani ochucené, tam není zapotřebí těch všech hnusů a připravit jídlo se z toho dá… čokolády a cukrovinky téměř nekupuji, dávám si pozor i na tvaroh a podobné věci, kde občas bývá i to, co tam nemá co dělat…

Křehce maso fuj tajbl, to je snad nejhorší sr.čka ze všech. Sýry u nás nikdo nechce, ale obou klukům chutnají jogurty-holandie, tak ještě přemýšlím nad jogurtovacem,ale někdo někde psal, že je to horší kvůli bakteriim :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.5.12 22:15

Ahoj, diskuze akorát pro mě :cert: .Napřed všechny co řeší stravu a ŠKODLIVÝ éčka zvu k nám na na diskuzi : https://www.emimino.cz/…onky-103975/ .Je to pokec pro každýho, kdo nechce být pokusným králíkem :pankac: .
Jinak, já jídlo pro svou rodinku řeším a svoje ovoce to nese.Já osobně jsem toho příkladem. Nekupujeme náhražky, kupujeme jen kvatitní jídlo a dost si toho dělám doma.Máme taky zahrádku, což je velké plus.Přes zimu jsme brali bedýnky od farmářů a nemůžu si je vynachválit.Jezdíme na trhy a nakupujeme tam nebo v farmářským krámu.Chleba peču doma z kvásku, na rohlíky nemám trpělivost.A docela si vystačíme.
Nehodlám být za pokusnýho králíka farmaceutickýmu průmyslu :zed: .A to jsem jak se říká „od fochu“.
Myslím, že jsme nabrali co se týče stravy dobrý směr, občas ho porušíme, ale ne zas tolik.Mám se toho ještě co učit, co se týká nakupování :think: .Ale snad to zvládnu a v týhle divný jedový době se budeme mít dobře :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.5.12 11:01
@lucie.t píše:
tak ja myslim, ze neni treba se krizovat nad kazdym eckem, ne kazde je skodlive, ze. a naopak.. kdyz neni ve slozeni zadne ecko, jeste to neznamena,ze tam nic skodliveho neni. onen konzervant tam nemusi byt napsan jako E???.
tak ze nehazet vsechna ecka do jednoho pytle :kytka:
No to určitě ne. Proto by jsi měla znát jak E, tak jejich názvy. Ono je jedno, jestli tu látku koupíš jako E nebo pod názvem, ne? Podle mě je základ znát aspoň ty největší hnusy a vyvarovat se jim.
@Regina Hero píše:
Ale prosím tě… my se snažíme jíst většinu potravin bez těch špatných éček a bez konzervantů a co nejčistších a jde to docela v pohodě… a hlady určitě netrpíme… chce to jen vybírat, nekupovat polotovary, vařit víc přírodně, bez pomoci chemie a nevěřit reklamám v televizi… :palec: :palec: taky to tak máme. Co začal malý jíst, tak jsem začala vyřazovat a vyřazovat a zařazovat lepší potraviny. A kupodivu neumíráme hlady nikdo, ani chlap :jazyk: . Argument, že je to dneska všude a člověk se tomu nevyhne, neberu jako argument, ale jako pohodlnost konzumenta. Nikdo do mě nebude za zády cpát glutaman, škrob, glukozofruktozový sirup, benzoan sodný. Prostě ne, ne, ne. Umím číst, tak si to přečtu a rozhodnu se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.5.12 11:03
@kokomo píše:
no tak to je teda opravdu síla, pak si kupte nějaký salát nebo pomazánku u pultu v hypáči :zed: :zed: :zed:

To už dávno nedělám. :pankac: Vyrábím doma vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
23.5.12 11:05
@omites píše:
To už dávno nedělám. :pankac: Vyrábím doma vlastní

já taky :P jo a poslední dobou jsem si všimla, že u pultů s pomazánkami a saláty v hypáčích, moc lidí nestojí :pankac: třeba se konečně češi probrali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.5.12 11:09
@1024 píše:
Jinak jsem si dnes dala zkušební dTest zdarma a tam dokonce i Lidlácký kečup vyšel jako druhý nejlepší po Kand,který kupuji,protože mi chutná a ejhle on je z těch hrůz nejlepší :dance: . Jenže mi je líto dát 8 set za rok,ale člověk by si početl,dost o tom časáku uvažuji.

Ale bacha, normálně v LIDLu koupíš ten Mikado a tam je modifikovaný škrob. Tady jde o ten linnessa,ale ten u nás běžně nemají. Lepší je koupit Alnaturu z DMky, ten je fakt výborný a bez sraček. A ani není moc drahý.
Jinak časopis by se mi do rodiny určitě hodil, ale taky se mi nechce vyhazovat ty peníze :think: Nadruhou stranu nevím, jestli se dTestu dá úplně věřit. Slyšela jsem, že některé ty testy vycházejí podezřele… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí