Môže mi test ukázať 8 dni pred ms ?

Anonymní
20.3.25 07:31

Môže mi test ukázať 8 dni pred ms ?

Dobré ranko žienky. Dnes rano som si robila tehu test lebo som mala taký zvláštny pocit. Mam 8 dni do ms spravila som si ho len zo zvedavosti. Ovulaciu som mala pravdepodobne skôr ako zvyčajne, pretože som ovulačne “symptómy” mala skôr ako kedy mi ovulaciu vychádzala. Môžete mi prosím povedať váš názor? Riešim niečo takéto 1× tak by som bola vďačná za každý váš nahor a radu. Ďakujem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
633
20.3.25 08:12

Záleží na tom, jak dlouhé míváš cykly a zda není test falešně pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.25 08:15

Ono ja som si včera rano robila jeden test a takto vyšiel, myslela som si že je falošný tak som si dnes rano spravial ten ktorý je pod príspevkom. Kvôli tomu netuším či to môže byť tehotenstvo alebo nie.

• Citovat
  • Upravit
35777
20.3.25 08:17

Včera jsem ti dala radu, že máš testovat po vynechání menstruace a platí to i dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.3.25 08:33

Ono vůbec nejde o to, kolik dnů máš do MS, ale kolik dnů máš po ovulaci, takže pokud už je to cca 10 dnů nebo více, tak test případné těhotenství může bez problému zachytit. Vypadá to dobře, držím pěsti, ať to vyjde! A těch rad, že se má testovat po termínu MS, která nedorazila, si nevšímej! Pořád se to tady opakuje, jak kdyby to holky snažilky nevěděly. Každého věc, kdy testuje, úplně chápu, že je náročné tu zvědavost ukočírovat, sama jsem to tak měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.25 08:44

@Catalinn ďakujem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14715
20.3.25 11:24

Poučky o čekání na vynechání MS nemám ráda. Na termínu MS vůbec nezáleží, záleží na tom, kdy bylo ovulace.

Já jsem takto jednou dostala vynadáno u lékaře v mém druhém těhotenství. Věděla jsem, že ovulace byla dřív, byla jsem už nějak 18 dní po ovulaci a začala jsem silně špinit. Jela jsem na gynekologii do nemocnice, protože bylo mezi svátky a moje gynekoložka měla dovolenou. V nemocnici mi vynadali, že ještě nemám zpoždění MS a že se nejspíš jedná o biochemické. A že kdyby to náhodou vydrželo do ledna, tak pak mám zajít za svojí doktorkou. Řekla jsem jim, kdy jsem měla ovulaci, ale to je vůbec nezajímalo. Řekla jsem, že jsem doufala v předepsání Utrogestanu, protože ten mi zachránil první těhotenství (to myslím vážně, tehdy to nebylo žádné placebo), ale opět bez úspěchu. V lednu mi ho teda moje doktorka předepsala. To druhé těhotenství by snad vydrželo i bez něj. Ale aspoň by mě ten Utrogestan z nemocnice uklidnil. Rodila jsem 39 + 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.25 19:57

Já měla pozitivní test asi 6 dní před MS, na druhý den čárka silnější a šla jsem si nechat vzít krev na HCG. Výsledek byl 119, takže jasné těhotenství. Po pár týdnech potvrzeno na gynekologii. Pokud máš tedy pochybnosti, zajdi na krev. Výsledek musí být víc jak 5.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex