Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dej ho hned před plaváním a po plavání vyměň.. Pokud nebudeš plavat hodiny, tak to zvládne úplně v pohodě, případně je průběžně vyměňuj
Tampon nenasakne, nebo jen absolutne minimalne. A presne, vymen pred a hned po, pouzij vhodnou velikost a bude to v pohode.
Pripadne je jeste lepsi kalisek, ale nevim, zda je to neco, co bys zvazovala.
@Beruska999999 ahoj, ten jsem zvažovala a i zkoušela, ale je to moc narychlo a zatím s ním neumím
@lucad77 minule jsem si vzala tampon preventivně a celý mi nasákl vodou z bazénu. Myslíš, že to i tak bude ok?
A jaké používáte? Můžu si vzít normální Ria co používám, nebo speciální na bazén (našla jsem na netu, že v lékárně mají)?
@arky píše: Více
Ty bazenove nejsou ale menstruacni, ne? Ty prodavaji treba jako extra ochranu pro tehotne?
A ja teda nevim, me nikdy nenasakl, pouzivala jsem normalne ty co vzdy ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Mě tedy taky nasákl, když jsem to jednou zkoušela… Ale já obecně tampony nemůžu, vadí mi, tak jsem přešla na kalíšek a super.
Určitě v tom bazénu nebudeš 4 hodiny v kuse no ne. Vezmi si jeden před, pak třeba až z vody vylezeš, no stres..
@Lu66 Mám v plánu tam být max. 1 h, ale tím, že mi naposledy nasákl, tak se bojím protečení.
Příspěvek upraven 07.07.24 v 11:33
Ahoj holky,
mám domluvené plavání, které nechci odříct, ale mám to zrovna dostat.
Tak mám na vás možná hloupý dotaz, ale neproteču s tamponem při silné MS, když tampon nasákne vodu z bazénu?
Pardon za blbou otázku, ale fakt se toho bojím.