MŠ Havaj

20
27.8.15 13:33

MS HAVAJ - Praha 13

Ahoj maminky! :)
Napadlo me zalozit skupinku, kde jsou lidi ze skolky MS Havaj na Hurce- vymenovat si infa, zkusenosti, popr. nekam zajit apod. ;) A hned mam dotaz, kdo znate p. ucitelku Danu Dedeckovou…jaka je? Holka jde druhym rokem, ucitelka Ivanka ji zustava, ale tuhle nezname…Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
25.11.16 13:53

Najde se maminka?

Najde se maminka - co má dítko v MŠ Havaj? Dcera chodí od tohoto září a ráda bych se poptala na nějaké drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.12.16 14:09

Ahoj, ja mam. Co byste potrebovala vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.12.16 15:25

@xsmutenka bylo i v minulých letech ve školce tak málo akcí pro rodiče i s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.12.16 12:25

Ano. Jsou myslim 2jarmarky..v zime a na jare. Besidka. Karneval Jen pro deti dopol. Pak je jeste olympiada s rodici, rozlouceni s predskolaky. A tvorive dilny myslim 2× rocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.12.16 08:04
@xsmutenka píše:
Ano. Jsou myslim 2jarmarky..v zime a na jare. Besidka. Karneval Jen pro deti dopol. Pak je jeste olympiada s rodici, rozlouceni s predskolaky. A tvorive dilny myslim 2× rocne

Děkuji za info a ještě jedna - zůstávají s dětmi ty samé učitelky co mají když nastoupí až do „předškoláčků“? Nebo se jim mění?
Zároveň dcera nastoupila a nebyly jí 3 - nabyla jsem dojmu, že tyhle dětičky pak příští rok znovu zůstávají s těmi nejmenšími (alespoň jsem to vyrozuměla z toho, že některé děti s dceřiny třídy chodí již 2. rok) - je to tak?
Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 13:23

Dobry den,
chtela nych obnovit diskusi, jake mate zkusennosti se skolkou Havaj a hlavne pristup ucitelek. Dcerka by mela nastoupit do skolky k ucitelce Ivane.

Dekuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
7.2.18 13:35

.

Příspěvek upraven 16.01.24 v 23:01

• Citovat
  • Upravit
7.2.18 13:46

Dekuji moc za prispevek @tartaletka
Nemam se koho poptat, byla jsem tam na prohlidce, skolca i uvitelky se mi libi i Evice. Akorat, tech deti ve skupine, 28…celkem dost. Trochu mi prisel jakoby prisnejsi pristup typu…vsichni deti si casem zvyknou, radeji at placou ve skolce, nez potom ve skole…ale s tak velkou skupinou asi individualnejsi pristup nelze. A jinak by asi s temi detmi nic nestihli, nez se nekam vyberou ven atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
7.2.18 15:17

.

Příspěvek upraven 16.01.24 v 23:00

• Citovat
  • Upravit
7.2.18 15:46

@tartaletka Dekuji moc za odpoved, jsem tu poprve v diskusi a jsem rada, ze nekdo pomuze:)
Jeste je moznost dat holcicku do Pistalky na Luka, ale uz jenpotreba cestovat metrem + dalsi cas…
Tak sama nevim…a v Havaji jsou moc hodni, vysmati a dcerce se tam libilo.
Jednak v starsich diskusi jsem se docetla, ze odpoledne chodi malo ven a ze i tech akci nemaji hodne.
Trochu me ta statni asi desi:)) Ze deti musi “napovel” delat veci, jak jednak je jich hodne a nejak vic vnimat dite individualne neni cas.
Diky moc????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.2.18 13:11

Ivanka je moc milá učitelka a mohu doporučit. Za mne je nevýhodou MŠ Havaj (záleží samozřejmě asi na pohledu každého jednotlivce) fakt, že se učitelky dětem každý rok mění. Takže moje dcera, naprosto nadšená z tandemu učitelek Janička a Ivanka se do školky těšila a nechtěla odtud.

Letos mají jiné dvě učitelky - ze kterých je nešťastná a do školky se jí moc nechce, a ani já se s nimi nedokážu pořádně domluvit, kde je problém.

Jinak školka je fajn a má dobré jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
8.2.18 20:28

.

Příspěvek upraven 16.01.24 v 23:01

• Citovat
  • Upravit
8.2.18 21:18

@HEGE
Dekuji za prispevek, dcerka by mela ucitelku s nejakou dalsi postarsi ucitelkou, jmeno nevim…takze u starsich deti, od 4,5-6 let jim ucitelka se meni? Nezustava ta stejna, kdyz nastoupili?
Musim rict, ze jsem myslela, ze to rozhodovani bude jednoduhsi..nejsem vyslovene tyl hnidopicha ale zase kolem je tolik skolek a dite v ni travi hodne casu, tak si myslim, ze je dulezita spokojennost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.18 21:20

@tartaletka
Dekuji za prispevek.Vase holcicka chodi ted k Ivance, teda do mladsi skupinky? Tim padem i moje holcicka by mela nastoupit do stejne tridy.
Katarina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin