MŠ Havaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tartaletka
8.2.18 22:02

.

Příspěvek upraven 16.01.24 v 23:02

• Citovat
  • Upravit
36
9.2.18 12:25
@Katarina83 píše:
@HEGE
Dekuji za prispevek, dcerka by mela ucitelku s nejakou dalsi postarsi ucitelkou, jmeno nevim…takze u starsich deti, od 4,5-6 let jim ucitelka se meni? Nezustava ta stejna, kdyz nastoupili?
Musim rict, ze jsem myslela, ze to rozhodovani bude jednoduhsi..nejsem vyslovene tyl hnidopicha ale zase kolem je tolik skolek a dite v ni travi hodne casu, tak si myslim, ze je dulezita spokojennost:)

ANO učitelky se mění každý rok. Navíc třídu roztrhnou na půl. Dcera loni začala chodit - čerstvě 3 roky, ve třídě bylo půl „nováčků“ a půl dětí co už chodili předchozí rok. Což jsem vnímala jako výhodu, že nebyli všichni vyjukaní a ti „mazáci“ nováčkům docela pomáhali.

Letos starší děti odešli do jiné třídy, dcera zůstala spolu s tou půlkou loňských nováčku, a třída byla doplněna o letošní nováčky. To už dcera obrečela, protože mezi staršími dětmi si vytvořila kamarády.

Příští rok půjde předpokládám do zcela jiné třídy a do toho všeho ty změny učitelek.

Myslím si, že není dobré dětem zametat a uklízet všechny „překážky“ z cesty a popasovat s takovýmito změnami i učitelkami, které jí třeba zrovna nesedí, by se měla naučit. Ale jako mámě mi to dá hodně přemlouvání, abych do toho nějak výrazně nezasáhla. Každopádně je to můj čistě subjektivní pohled na věc :).

Tak přeji šťastnou ruku. Ono na Pze 13 opravdu nelze udělat vyloženě špatnou volbu, a vždy hraje maximální roli to na jaké učitelky, děti a rodiče narazíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.18 12:15

@HEGE
Dekuji moc za prispevek:) Netusila jsem, ze v skolkach to takto s vymenou deti a ucitelek funguje.
No jo…taky nemuzeme vsechno zachranovat;)
Nahodou se skolkou Pistalka na Luka nemate zkusennost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.2.18 21:16

@Katarina83 osobní ne. Kamarádka tam ma 3 deti a je nadšená. Osobně jsem nechtěla dojíždět, byť 2 stanice, jinak jsem o ni také uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.18 23:04

@HEGE
Dekuji, praveze Havaj mame blizko, ale cestovani je asi taky o zvyku.
Nevim, proc se nejako nemuzu rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin