MŠ Jugoslávská BRNO

24
5.2.14 14:56

MŠ Jugoslávská BRNO

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na školku a Jugoslávské. Chtěla bych tam hlásit dceru, máte někdo nějaké reference? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
28.2.14 11:25

Dobrý den, dceru jsem tam nakonec nedala, ale jen z toho důvodu, že to máme do kopce 20minut pěšky a pak mi taky vadí ty schody ve školce - představa, že nesjedu s dítetem dolů na dvůr s kočárem, než to první přelveču a pak ho vleču nahoru po schodech do třídy (obě děti vleču). Já se chcodů prostě bojím - dcery mají neustále nějaký úraz. Jinak ale myslím, že je dobrá školka. Nahoře ten prostor na cvičení je super. Učitelky jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.11.16 11:07

MŠ Jugoslávská Brno

Dobrý den, můj syn tam chodil 2 meseca, bohužel museli jsme pryč, paní ředitelka chová se špatné. Děti odcházejí :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.12.16 20:38

@Tatjana12 a proc musel odejit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.16 00:01

Paní ředitelka syna sikanovala. Malý neumí oblékat puncochaci tak musel sedět hodiny, bez svačinu, :,( :,( a nejak tak natahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.16 00:11

Tam každý rok problemy, děti odchází :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.16 07:45

Dobrý den, pokud hledáte školku, ráda bych Vám nabídla naši Miniškolku Pupálek (Gebauerova 18, Brno-Židenice). Naše miniškolka je určena maximálně 12 dětem od 2 do 6 let. Výchovný plán sestavujeme na základě inspirace v různých alternativních pedagogických směrech, jako je program Začít spolu, Respektovat a být respektován, program Marie Montessori či principy zážitkové pedagogiky. Chceme, aby u nás byly děti šťastné. Ke každému dítěti přistupujeme individuálně. Podporujeme jejich zdravé sebevědomí a trénujeme samostatnost. Učíme děti říct si, co potřebují a respektujeme jejich pocity. S dětmi máme partnerský přístup a to samé očekáváme od rodičů. Chceme objevovat svět v přirozeném prostředí, a to za pomoci všech smyslů. Proto trávíme čas venku nebo na různých výletech. Více na pupalek.cz nebo facebooku . Přijďte se kdykoliv podívat :). Rádi Vás přivítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.12.16 12:34

@Tatjana12 a jak stary je syn? a jak jste se to dovedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.16 15:08

Syn ma 4 roky, řekli mně paní učitelky jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.12.16 08:52

Děkuji do školky chodím do agentura Beránek, syn tam spokojen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin