MS každý měsíc dříve

Anonymní
2.1.15 21:03

ms kazdy mesic drive

Ahoj mam ms pravidelne, ale kazdy mesic drive minule to bylo 4 a ted uz 2. rikala, jsem to dr, kdyz pri neberu antikoncepci tak je to nornmalni, prej by bylo horsi kdybych mela ms pozdenou. jenze po prvni porodu i bez brani prasku jsem to mela pravidelne zhruba ve stejne datum, ted se to jakoby zkracuje, mate to nekdo stejne? diky za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30994
2.1.15 21:06

Tak pri cyklu 28 dni, coz je takovy ucebnicovy cyklus, musis mit 1.dc vzdy o 2-3 dny driv vuci kalendarnimu dni. To je dost normalni. Problem by byl, kdyby se ti vzdy o 2 dny zkracoval cyklus, 28 dni, 26, 24, 22,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 21:12

Minule jsem to pocitala a mela jsem to myslim za 24 dni. prijde mi ze za ten rok, se to jakovy zkracuje, i kdyz loni jsem ji dostala poprve asi 5.1

• Citovat
  • Upravit
69126
2.1.15 21:14

Mne se po porodu taky zkratil cyklus. Prusvih byl, ze uz pred otehotnenim jsem ho mivala nejakych 23 dni :mrgreen: Pravidelny je furt, akorat ted jsem na nejakych 20-21 :?
Pokud je to kratsi nez driv, ale stale +- konstantni, tragedii bych v tom nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 21:14

Pokud se to pocita od prvniho dne ms tak jsem to mela po 29 dnech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.15 21:15

Jako plus minus je to stejne ted na zacatku mesice hned, ale ty dva dny driv tam jsou. mozna se to zmenilo druhym porodem a skoncenim kojeni

• Citovat
  • Upravit
30994
2.1.15 21:18
@Anonymní píše:

Ano, od 1 dne ms do posledniho dne pred dalsi ms. 29 je uplne v poradku. Je to slozitejsi na pocitani, samozrejme, ze by bylo na zapamatovani jednodusi dostat ms vzdy s vyplatou k 10 dni v mesici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.1.15 21:18
@Anonymní píše:

ano od prvního dne ;)

A ano je možné, že se to porodem a koncem kojení změnilo. Nedělala bych si zatím těžkou hlavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.1.15 21:19

Cyklus se počítá od prvního dne začátku ms, takže bych se neorientovala podle data v kalendáři, ale podle počtu dnů. Já to tak mám taky, od porodu jsem začínala na 28 dnech, dostala jsem se na 21 dní a teď už to zase pěkně roste. Poslední 3 cykly 24, 27 a 28 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 21:22

Tak dekuji snad je to v pohode, zkusim si to nekam napsat a priste zase spocitat kolik to byl dni cyklus

• Citovat
  • Upravit
25243
2.1.15 21:31

Nemůže to být prostě jen tělesným vývojem? Brala jsi někdy HA, máš za sebou nějaký porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126

@Cuddy haha, v za posledni pulrok mam pocit, ze mi MS chodi asi tak trikrat casteji nez chlapova vyplata :mrgreen: (mne tak casto a jemu tak zoufale malo casto)

Jinak pro zakladatelku ano, jak jiz psano, cyklus je od 1. dne krvaceni do posledniho dne pred krvacenim. Tentyz den v mesici to snad nemuze chodit ani u sebepravidelnejsiho cyklu, vzdyt mesice nejsou stejne dlouhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
@Cuddy píše:
Tak pri cyklu 28 dni, coz je takovy ucebnicovy cyklus, musis mit 1.dc vzdy o 2-3 dny driv vuci kalendarnimu dni. To je dost normalni. Problem by byl, kdyby se ti vzdy o 2 dny zkracoval cyklus, 28 dni, 26, 24, 22,…

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 21:33

Asi je to mozne, mozna uz starnu :) a druhy porod vse zmenil. asi moc premyslim dneska :)

• Citovat
  • Upravit
2780
2.1.15 21:38

U mě naprosto normální. Jsou období, kdy mám cyklus pravidelný po určitých dnech (ale taky se ten počet mění) a kdy dostávám MS stále dřív a dřív. Např. teď před otěhotněním, takže jsem nevěděla ani datum posledních měsíčků, jen že přišly dřív asi o 4 dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí