Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Něco veeeeeelm slabého vidím, jestli se tomu vůbec dá říkat duch…cysty ale pozitivní testy způsobovat mohou, to je známá věc.
Udělej test za pár dní znovu, zda sílí nebo si zajdi na krev. Na těhotenství bych to ale neviděla, i skrz tu MS.
@Suelinda já si to pravé taky říkala ale všude čtu že cysta test neovlivní
@JancaS84 menstruace nebyla moc silná první den špinění 2 den trošku krvácení a 3 den i dnes lehké špinění ale hnědé
Uvidím co mi řeknou na gynekologii třeba je to vážně kvůli cysty
@Anonymní píše:
@JancaS84 menstruace nebyla moc silná první den špinění 2 den trošku krvácení a 3 den i dnes lehké špinění ale hnědé
Cysta test ovlivnit může… Já také menstruovala v těhotenství. Ale pokud bys těhotná byla, byla by na testu dálnice. Ne nějaký divoce lovený pseudoduch.
@Lojzísek poslední pohlavní styk byl 17teho a to jsme si nedávaly pozor od 1. A kdy mám ovulaci to fakt nevím protože to mam každý měsíc jinak ne dřív ale vždy třeba 5 dní zpoždění teď mi to přišlo o týden dřív. Děkuji za názor. Uvidím co mi řekne doktor ![]()
A měla jsem takové testy i před MS tak uvidím no. Děkuji všem za názory
@Anonymní píše:
A měla jsem takové testy i před MS tak uvidím no. Děkuji všem za názory
Pokud takový sotva viditelný duch máš už dýl, bude to cystou. Kdyby to bylo těhotenství, tak docela rychle čárka sílí, za pár dní bys měla dálnici.
Dnes jsem zkoušela znovu a je tam zase takový slabý duch tak vážně nevím jestli to bude kvůli cysty a nebo těhotenství… Na gyndu se teď nedostanu protože mají dovolenou 🙄
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat 22.8 jsem dostala ms o 7 dní dříve mám to nepravidelně.. trvala jenom 3 dny a byla slabší než obvykle teď už jenom špínim takové hnědé. Dnes jsem si dělala těhotenský test ráno který vyšel slabě pozitivní. Ale před 3 měsíci mi zjistily na pravém vaječníků cystu velkou 3 cm na kontrolu mám jít za týden a dnes mě ten pravý vaječník bolí taková tupá bolest. Chtěla jsem se zeptat jestli můžu být tehotna i tak? Myslela jsem si že by to mohlo být kvůli cyste ten pozitivní test ale četla jsem že cysta na to nemá žádný vliv.
Příspěvek upraven 26.08.22 v 16:14