MS Primeticka, Praha 4

1383
11.3.09 19:21

MS Primeticka, Praha 4

Dobry den, znate nekdo tuto skolku? respektive, nekoho, kdo v ni ma deti - jaka je spokojenost? Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5044
12.3.09 12:56

Ahoj,

my jsme sice ve škoce v Točitý, ale vím, že s Přímětickou je všeobecná spokojenost a vždycky se tam hlásí velký počet dětí (resp. maminek :) ). My jsme tam byli u zápisu před 2 lety a nakonec jsme ani přihlášku nepodávali, protože mi paní ředitelka říkala, že má přihlášených 80 dětí a může jich vzít 38. Ale je pravda, že jsem Matyáše hlásila ve věku, kdy by mu při nástupu ještě nebyly 3 roky, tak jsem si velké iluze nedělala nikde.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
13.3.09 11:39

diky za odpoved! no, my jsme ve stejny situaci, k zapisu ted jdeme jen tak cvicne, protoze mymu matyasovi budou 3 taky az v lednu, cili 20 „pozde“ ale reditelka rekla, at prijdeme a uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
13.3.09 11:40

diky za odpoved! no, my jsme ve stejny situaci, k zapisu ted jdeme jen tak cvicne, protoze mymu matyasovi budou 3 taky az v lednu, cili 20 „pozde“ ale reditelka rekla, at prijdeme a uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin