Menstruace v šestinedělí po císaři

624
27.12.14 07:51

Ms v šestinedělí

Holky, jsem měsíc po císaři a dostala jsem ms. Docela mě to překvapuje, u prvního syna jsem jí dostala až, když jsem nasadila antikoncepci, teď zatim nic neberu, musim se objednat na gyndu. Podotýkám, že nekojim. Setkala jste se s tim taky některá? Očistky už to být přeci nemůžou, ty mi už zkončili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4153
27.12.14 08:30

Tak pokud nekojis, tak je to asi v poradku, znama to tak taky mela.Ale na kontrolu urcite vyraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 10:08

I kdybys kojila, tak je to v pořádku. Holt některé ženy to tak mají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.12.14 10:13

Já dostala hned po císaři první MS hned co mi skončilo šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.12.14 11:18

Rodila jsem normalne, mela jsem ctyri tydny ocistky, tyden klid nic a pak pet dni normalne ms. Cucela jsem na to jak puk, podle mudry to byla ms. A normalne kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 12:10

@eleny3 Měla jsem to podobně. Rodila jsem taky normálně, cca 3 týdny očistky a pak na konci šestinedělí menses. Rovněž při plném kojení. Taky jsem byla překvapená. Na gyndě říkala, že to byla skutečně menses, že podle vaječníků to tak vypadá. A pak jsem jela pěkně pravidelně každý měsíc. Bombička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.12.14 12:37

No, tak to je fajn, jsem to nečekala, že až tak rychle to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
27.12.14 14:27

Ja mela 2 a pul týdne zhruba očistky a pak 5týdnu po porodu taky menstruacea trvala este ke všemu 7 dnu, doktorka mi řekla že se to ta často nevidí ale že to ms opravdu je :)pak sem mela mesic pauzu a pak pekne 3 měsíce ms v kuse..

• Citovat
  • Upravit
281
27.12.14 16:52

@Námořnička a ja se tesila, ze po porodu budu mit jeste tak pul roku klid, nebo az treba prestanu kojit :-D no a ono nic a jeste k tomj v sestinedeli hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 18:57

@eleny3 Taky jsem čekala nějaký ten měsíc klid, ale nedočkala jsem se :-) A to jsem fakt kojila hodně, protože malá byla hypotrofická s porodní váhou 2350g a pořád to chtěla dohánět, takže jsem jen kojila a kojila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.12.14 19:48

Holky, teď jsem se úplně zhrozila, byla jsem jen v krámu, přijdu domu a vložka úplně durch, i na kalhotkách jsem to měla(omlouvám se za ty výrazy).Tak jsem hned šla do sprchy a vyšel ze mě takovej sraženej kus, tak nevim, jestli to mam ještě přikládat k porodu, jako očistka, nebo fakt hodně silná ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
27.12.14 19:56

Taky jsem měla MS na konci šestinedělí. Po porodu se mi navíc cyklus upravil, mám to jako hodinky. Jo a kojila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí