MUDr. Vlašín - gynekologická ambulance

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.14 13:39

MUDr.Vlašín - gyn.amb.

Dobrý den, hledám nového gynekologa a mám doporučení na Dr. Vlašína, chodíte někdo k němu do ambulance, jste spokojené? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1109
8.7.14 13:46

Je v Brně, že? Dělal mi screening. Říká se, že na UTZ pozná i když má dítě špínu az nehtem :mrgreen:. Slovy úžasný, milý, profesionální, taky pozor - někdy náladový, je to prostě chlap!, ale hlavně přesný!!! Doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
8.7.14 13:51

Určitě odborník na svém místě - pozná opravdu všechno, ale občas vázne komunikace. Jak píše @zoe546 je to chlap a občas se chová dost náladově. Jinak já chodím do Gyn-line na Kolišti a jsem tam maximálně spokojena. Chodím k MUDr. Kovářovi, ale je tam ještě i doktor Páral a ten je prý taky úžasnej. Podívej se na recenze na www.znamylekar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.7.14 13:52

Při prvním screeningu protivný, nemluvný, umračený, řekl na konci vše, ale bylo vidět že fakt nemá svůj den
při třetím screeningu úžasný, ukecaný, usměvavý :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.07.14 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 13:52

Myslím, že má plno a nové pacientky nebere..

• Citovat
  • Upravit
9349
8.7.14 13:53

Ahoj, je to borec nejvetswi, ale divila bych se, kdyby te vzal… dela spis ty specializovane odbery a vse souvisejici s tehu a tak, ddrzi si jen svpji klientelu, nevim o tom, ze by bral nove
ja chodim k primáŘi veberovi, u něj se vlašín učil ultrazvuk, je na mendláku
ZDENĚK VEBERA - http://www.gynekologie-brno.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
8.7.14 13:55

Mně dělal prvotrimestriální screening. Byl v pohodě. Odcházela jsem spokojená. Ale sestřičky tam měl protivný jak sviňa :roll: taková blond kolem padesátky mě málem sežrala :)

Jinak já chodím na Orlí 10 do http://www.centrumdvorak.cz/ k doktoru Jančovi a taky maximální spokojenost. Přebral si mě v pátým měsíci těhotenství. Je fajn :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1109
8.7.14 14:00
@Hr4sek22 píše:
Mně dělal prvotrimestriální screening. Byl v pohodě. Odcházela jsem spokojená. Ale sestřičky tam měl protivný jak sviňa :roll: taková blond kolem padesátky mě málem sežrala :)Jinak já chodím na Orlí 10 do http://www.centrumdvorak.cz/ k doktoru Jančovi a taky maximální spokojenost. Přebral si mě v pátým měsíci těhotenství. Je fajn :kytka:
:mavam: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.7.14 14:00

@Hr4sek22 o tom uz jsem slyšela a pry je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 14:03

Moc děkuji za info, jsem k němu objednaná za měsíc, tak mě snad do amb. vezme, a platí se tam něco? Doufám, že to berou jako klasické gynekologické vyšetření a nebudu nic platit..ještě jendou dík

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
8.7.14 14:04

Jo, jako já ho ještě nezažila protivnýho. Když nemá náladu, prostě nevtipkuje jako jindy :D Když jsem měla chvíli před porodem a 30kg navíc, byl samá legrácka :mrgreen: Byla jsem tam před měsícem se sestrou přítele a vzal ji. Tak bych řekla, že nabírá :nevim: A je tam spousta jiných dobrých doktorů. K ženské bych osobně nešla.

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
8.7.14 14:06

Kdyby náhodou nenabíral, zkus to Centrum Dvořák ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.14 14:07

A bere i netěhotné?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.14 14:08

@Hr4sek22 děkuji, pokud to nevyjde, zkusím..

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
8.7.14 14:09

Bere. Ona taky není těhotná a teď k němu začala chodit. Vždycky když tam přijde někdo se zaregistrovat, ty holky co vyřizují telefonáty vždycky nabízí Dr. Janču nebo Unzeitiga a pak doktorky :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty