Můj bejvaly se vyhýbá schůzce

12
27.12.21 10:19

Můj bejvaly se vyhýbá schůzce

Dobrý den, můj bejvaly se vyhýbá schůzce na které jsme pozvání oba kvůli žádostem o alimenty a svěření do péče u sociální pracovnice aby se nás zeptala na nějaké otázky. Už to je po druhé a mě dochází trpělivost jelikož pracovnice to odkládá jelikož se nás chce ptát obou najednou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.12.21 10:38

@Barca213 nic moc neuděláš, tohle je na sociální pracovnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.12.21 10:44

@martina.se Takhle můžu čekat další měsíc, přitom už to chci mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.21 10:46
@Barca213 píše:
@martina.se Takhle můžu čekat další měsíc, přitom už to chci mít za sebou.

Tak jako chtít můžeš..ale nezbyde ti nic jiného, než vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.12.21 10:52

Ale na to dítě něco platí ne? Pokud ne, tak na pracovnici hodím smutný oči a řeknu, že umíráme hlady a madam třeba změní taktiku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.21 10:55

Schuzka na OSPODu stejne nema vahu pokud pujde do tuheho. Je to jen dohoda zalozena na duvere. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14127
27.12.21 12:15
@Barca213 píše:
Dobrý den, můj bejvaly se vyhýbá schůzce na které jsme pozvání oba kvůli žádostem o alimenty a svěření do péče u sociální pracovnice aby se nás zeptala na nějaké otázky. Už to je po druhé a mě dochází trpělivost jelikož pracovnice to odkládá jelikož se nás chce ptát obou najednou. Děkuji

Tak dej navrh k soudu s tim, ze dohoda nemožna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.21 12:18

I soudu se lze vyhybat, ne donekonecna, ale takovy pulrok velmi uspesne…. mam ten pripad v rodine a jde samozrejme o prachy, presneji receno odmeny, pro vymer alimentu… anonym nebo smazat prosim!!!

• Citovat
  • Upravit
15814
27.12.21 12:36
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak dej navrh k soudu s tim, ze dohoda nemožna :nevim:

tak je otázka, jestli na OSPOD má dojít k dohodě, nebo jestli je to jenom obvyklé sezení před soudním slyšením, aby měl OSPOD k soudu podklady :nevim:

jinak tedy je otázka, PROČ se schůzce vyhýbá. obávám se, že v současné situaci odkládání termínů není nic výjimečného, protože tu karanténa, tam příznaky nemoci (byť bez pozitivního testu) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
27.12.21 13:04
@Anonymní píše:
I soudu se lze vyhybat, ne donekonecna, ale takovy pulrok velmi uspesne…. mam ten pripad v rodine a jde samozrejme o prachy, presneji receno odmeny, pro vymer alimentu… anonym nebo smazat prosim!!!

tak na OSPOD se dá jednoduše nepřijít a nic, soudní stání s pokutou 50000,– a rizikem předvedení policií už je trochu silnější kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.12.21 13:06
@sagina píše:
tak je otázka, jestli na OSPOD má dojít k dohodě, nebo jestli je to jenom obvyklé sezení před soudním slyšením, aby měl OSPOD k soudu podklady :nevim:jinak tedy je otázka, PROČ se schůzce vyhýbá. obávám se, že v současné situaci odkládání termínů není nic výjimečného, protože tu karanténa, tam příznaky nemoci (byť bez pozitivního testu) :nevim:

Jo, souhlas, on by si mozna soud dožadal popis pomeru apod. Je teda divne, ze pani chce oba najednou, asi si chce šetřit praci s psanim protokolu :roll:

Na druhou stranu, pokud soud poveri ospod zjistenim pomeru, neni pak nespoluprace brana podobne, jako treba nedostaveni se k soudu?

Pokud tam jeste soud neni, necekala bych na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.12.21 13:24
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, souhlas, on by si mozna soud dožadal popis pomeru apod. Je teda divne, ze pani chce oba najednou, asi si chce šetřit praci s psanim protokolu :roll:

Na druhou stranu, pokud soud poveri ospod zjistenim pomeru, neni pak nespoluprace brana podobne, jako treba nedostaveni se k soudu?

Pokud tam jeste soud neni, necekala bych na nic

no, nás taky bral OSPOD oba najednou :nevim: nijak jsem nad tím nepřemýšlela. ad nespolupráce - tak jde o to, jak to bejvalej podá. jestli se na to prostě vykašle, tak to jasná nespoluráce je a OSPOĎačka to tak asi soudu nadnese. pokud se ale z jednání včas a řádně a zdůvdoněně omluví, tak mu to může projít. protože co už s tím OSPOĎačka nadělá, že jo. taky pokud má představu o místních termínech soudu, tak může vědět, že pravděpodobný termín je ještě daleko, takže žádný spěch není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.12.21 13:28
@sagina píše:
no, nás taky bral OSPOD oba najednou :nevim: nijak jsem nad tím nepřemýšlela. ad nespolupráce - tak jde o to, jak to bejvalej podá. jestli se na to prostě vykašle, tak to jasná nespoluráce je a OSPOĎačka to tak asi soudu nadnese. pokud se ale z jednání včas a řádně a zdůvdoněně omluví, tak mu to může projít. protože co už s tím OSPOĎačka nadělá, že jo. taky pokud má představu o místních termínech soudu, tak může vědět, že pravděpodobný termín je ještě daleko, takže žádný spěch není.

Aha, to je pravda

My meli mistni šetřeni-zvlašt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna