Multifunkční trouba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Multifunkční trouba
Ahojky,
mám nesmělý dotázek na zkušenější hospodyňky. Vždycky jsem smažívala jídla v plynové troubě. Nyní jsme si zařídili kuchyň novou, plynu jsem se zbavila a koupila multifunkční zázrak
Teprve se s ní začínám pomalu kamarádit, ladit detaily a nedávno jsem se zamýšlela nad tím, zda v ní můžu taktéž smažit - v plynové jsem byla zvyklá nalít do plechu olej, naházet tam třeba květák, řízky a bylo hotovo. Teď si nejsem tak trošku jistá, jestli to můžu udělat na 25O stupňů, něco mi říká, že se mi ten olej v troubě vznítí
Třeba je to jen má hloupá domněnka, prosím tedy zkušenější, ať poradí, zda je to vůbec možná, ať předejdu katastrofě
Nějak si nedokážu představit, že to, co jsem dřív pěkně smažila na sádlíčku, dnes budu za sucha „smažit“ na pečicím papíře.
Děkuji za odpovědi a přeji pěkný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nic se ti nevznítí. Akorát si teda nedokážu představit smažení v troubě
Vždyť ji pak člověk musí po každém smažení drbat, protože je celá zaprskaná a ten tuk se tam přepálí a připeče…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám multifunkční troubu, ale takovou tu malou od Whirlpoolu a musim říct, že smažený jídla mi z toho vůbec nechutnají - řízek klasicky osmažený na oleji je něco jiného než v té troubě. Já to využívám spíše na vaření v páře a třeba dělání koláče nebo závinu - to mám odzkoušeno, že na 10 minut je pečeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím čištěním máš samozřejmě pravdu. Troubu musím ale čistit pokaždé i tak, prakticky po všem, kromě pizzy
Jsem na to zvyklá už od plynovky, takže mi to asi ani nepřijde, proto ten hloupý dotaz ohledně smažení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit