Muškát zalitý močí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.12.22 13:56

Muškát zalitý močí

Náročné zvolit název diskuze :D Každopádně teď jsem zjistila, že mi muškáty na okně společné chodby někdo zalil chcánkama (nikomu nezavazely, sklízela jsem je poslední ze všech a lidé mají truhlíky na všech patrech, každopádně v tom nejvyšším to okno chtěl asi někdo prázdné a já se teď můžu bavit přemýšlením, který strup to byl :D). Jde mi ale o to, co teď s tím? Kupodivu vypadají lépe jak všech ostatních :D Ale samozřejmě smrdí, nejspíš to bylo nalité jen na hlínu. Přesazovat je určitě teď nebudu. Vysmrádne to? Nebo za nějaký čas chcípnou (hlína mokrá, takže zalito čerstvě)?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1266
23.12.22 13:58

Moč je skvělé hnojivo. Ale na tvém místě bych si je hnojila radši sama, protože jak píšeš, jsou lidi, jejichž moč zrovna nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.12.22 14:07

Copak jsi čuně, abys to tam nechávala? A vůbec, ve společných prostorách to být nesmí.

• Citovat
  • Upravit
53518
23.12.22 14:09
@Anonymní píše:
Náročné zvolit název diskuze :D Každopádně teď jsem zjistila, že mi muškáty na okně společné chodby někdo zalil chcánkama (nikomu nezavazely, sklízela jsem je poslední ze všech a lidé mají truhlíky na všech patrech, každopádně v tom nejvyšším to okno chtěl asi někdo prázdné a já se teď můžu bavit přemýšlením, který strup to byl :D). Jde mi ale o to, co teď s tím? Kupodivu vypadají lépe jak všech ostatních :D Ale samozřejmě smrdí, nejspíš to bylo nalité jen na hlínu. Přesazovat je určitě teď nebudu. Vysmrádne to? Nebo za nějaký čas chcípnou (hlína mokrá, takže zalito čerstvě)?

Poch. cané kytky bych vyhodila a nic bych tam nedávala. Lidi jsou prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.22 14:23

@Janli Jsou na parapetech, to se tu toleruje. Smrdí, když se nad ně nakloníš, ne na celou chodbu, to by letěly. Proto špekuluju, jestli vysmrádnou?

• Citovat
  • Upravit
13115
23.12.22 14:37

Vem dva kýble. Prolij to vodou, přebytečnou slij ať to nehnije a slitou vylij na trávu nebo do záchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.22 14:51
@Anonymní píše:
@Janli Jsou na parapetech, to se tu toleruje. Smrdí, když se nad ně nakloníš, ne na celou chodbu, to by letěly. Proto špekuluju, jestli vysmrádnou?

Opravdu chceš honit krásu poch. canými kytkami? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
23.12.22 14:54
@Anonymní píše:

No je to nechutné. :poblion: Ale zdravé kytky bych nevyhazovala. Zkusila bych to celé nějak propláchnout, samozřejmě s rukavicemi a respirátororem a vše dezinfikovala.
Kdysi se mi stalo něco podobného. Do kytky to tedy nebylo, ale bylo to do konvice, ktera byla vedle kytek. :poblion: lidi jsou cunata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13115
23.12.22 14:54

Zase se tu dělá zbytečně drámo :roll:…kytky prospívají, ten dusík jim svědčí… Prostě prase se vymočilo do květináče…kytky za to nemůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.22 14:55

Možná "proprat " čistou vodou? Nechat pořádně prokázat? Mě by tě to teda přesazovat nechtělo když to někdo takhle tento🤦. Příště bych už nic takového mimo být, balkon nedala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.22 15:19

Proliju je tou vodou, fakt jsou krásné, tak je mi líto je vyhodit. Budu je sledovat, vyhodit je můžu vždycky.

• Citovat
  • Upravit
3598
23.12.22 15:23

Lepší než kdyby ti pochcali prádlo na balkoně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.12.22 16:00

Pokud to nesmrdi na dalku, tak bych to nechala tak jak to je…

• Citovat
  • Upravit
Husanamesici
9.1.23 19:26
@Anonymní píše:

Příště se ti na ně někdo vy.ere, uvidíš, že jo… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
42228
9.1.23 19:49
@Husanamesici píše:
Příště se ti na ně někdo vy.ere, uvidíš, že jo… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek