Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moč je skvělé hnojivo. Ale na tvém místě bych si je hnojila radši sama, protože jak píšeš, jsou lidi, jejichž moč zrovna nevoní.
Copak jsi čuně, abys to tam nechávala? A vůbec, ve společných prostorách to být nesmí.
@Anonymní píše:
Náročné zvolit název diskuzeKaždopádně teď jsem zjistila, že mi muškáty na okně společné chodby někdo zalil chcánkama (nikomu nezavazely, sklízela jsem je poslední ze všech a lidé mají truhlíky na všech patrech, každopádně v tom nejvyšším to okno chtěl asi někdo prázdné a já se teď můžu bavit přemýšlením, který strup to byl
). Jde mi ale o to, co teď s tím? Kupodivu vypadají lépe jak všech ostatních
Ale samozřejmě smrdí, nejspíš to bylo nalité jen na hlínu. Přesazovat je určitě teď nebudu. Vysmrádne to? Nebo za nějaký čas chcípnou (hlína mokrá, takže zalito čerstvě)?
Poch. cané kytky bych vyhodila a nic bych tam nedávala. Lidi jsou prasata.
@Janli Jsou na parapetech, to se tu toleruje. Smrdí, když se nad ně nakloníš, ne na celou chodbu, to by letěly. Proto špekuluju, jestli vysmrádnou?
Vem dva kýble. Prolij to vodou, přebytečnou slij ať to nehnije a slitou vylij na trávu nebo do záchodu.
@Anonymní píše:
@Janli Jsou na parapetech, to se tu toleruje. Smrdí, když se nad ně nakloníš, ne na celou chodbu, to by letěly. Proto špekuluju, jestli vysmrádnou?
Opravdu chceš honit krásu poch. canými kytkami? ![]()
@Anonymní píše:
Náročné zvolit název diskuzeKaždopádně teď jsem zjistila, že mi muškáty na okně společné chodby někdo zalil chcánkama (nikomu nezavazely, sklízela jsem je poslední ze všech a lidé mají truhlíky na všech patrech, každopádně v tom nejvyšším to okno chtěl asi někdo prázdné a já se teď můžu bavit přemýšlením, který strup to byl
Ale samozřejmě smrdí, nejspíš to bylo nalité jen na hlínu. Přesazovat je určitě teď nebudu. Vysmrádne to? Nebo za nějaký čas chcípnou (hlína mokrá, takže zalito čerstvě)?
No je to nechutné.
Ale zdravé kytky bych nevyhazovala. Zkusila bych to celé nějak propláchnout, samozřejmě s rukavicemi a respirátororem a vše dezinfikovala.
Kdysi se mi stalo něco podobného. Do kytky to tedy nebylo, ale bylo to do konvice, ktera byla vedle kytek.
lidi jsou cunata.
Zase se tu dělá zbytečně drámo
…kytky prospívají, ten dusík jim svědčí… Prostě prase se vymočilo do květináče…kytky za to nemůžou…
Možná "proprat " čistou vodou? Nechat pořádně prokázat? Mě by tě to teda přesazovat nechtělo když to někdo takhle tento🤦. Příště bych už nic takového mimo být, balkon nedala.
Proliju je tou vodou, fakt jsou krásné, tak je mi líto je vyhodit. Budu je sledovat, vyhodit je můžu vždycky.
Pokud to nesmrdi na dalku, tak bych to nechala tak jak to je…
@Anonymní píše:
Příště se ti na ně někdo vy.ere, uvidíš, že jo… ![]()
Náročné zvolit název diskuze
Každopádně teď jsem zjistila, že mi muškáty na okně společné chodby někdo zalil chcánkama (nikomu nezavazely, sklízela jsem je poslední ze všech a lidé mají truhlíky na všech patrech, každopádně v tom nejvyšším to okno chtěl asi někdo prázdné a já se teď můžu bavit přemýšlením, který strup to byl