Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No někde něco mít musíš
. Odpaďáky jsi vynesla a vyčistila? Potravinovou skříň jsi prošla?
@Kolicek95 vynesla a ze skříně ani nelítaj
a tam by ani nic bejt nemělo
Co zapomenutá brambora nebo cibule? Neumytý hrnek od sladké šťávy? Prostě někde něco ti bude hnít ![]()
Ale to se prostě občas stává, že někde něco zapadne.
@Myška321 ty mam v lednici a když se mi to někdy stalo, tak mušek bylo pár a byly jen okolo toho. Zkontrolovala jsem vše a nikde nic. Ale teď je to uplně roj.
@Anonymní píše:
@Kolicek95 vynesla a ze skříně ani nelítaja tam by ani nic bejt nemělo
Já to zažila ze sušených hub, tak mě to napadlo. A něco zakutáleného za lavicí, za sporákem nebo v takových nějakých prostorech? Jo a ještě jsem to jednou zažila z kytky. Jsem ji přesadila do hlíny z kompostu, asi dva týdny dobrý a pak hejno mušek
. Naštěstí to bylo jednorázové a chcíply.
@Kolicek95 za sporák jsem koukala a nic tam není
kytky doma nemám. Vůbec netušim odkud jsou a jak se jich zbavit ![]()
Tohle mám každý rok touhle dobou. vždycky pak zmizí… ale mám podezření, že to je z kytek, které dám z balkonu dovnitř, že to je v hlíně…
Odkud je máš nevím
ale nejlepší je je prostě vysát vysavačem. Rychlé, spolehlivé, efektivní ![]()
Taky nam visi doma ohavna mucholapka, ale pres noc se nachytaji musky:-) jsem ve stadiu, kdy na lince uz nemam absolutne nic, ani jar… jakmile tam necham byt treba umyte nadobi v odkapavaci, tak je jich rano spousta…
Normální kvasné mušky.
Teď se vyskytují na ovoci a zelenině. Já je vysávám vysavačem. Jinak jsou neškodné. Za pár dní bude po nich.
Ja tomu říkám burcakova doba.
Vzdy v tuhle dobu jsou.
Musíš tam mít něco, odkud vylitnou…na něčem se musí nažrat.
Dej do misky ocet, pres ni potravinovou folii a v ni dirky. Za par dni bude po muskach.
@Anonymní píše:
Ahoj, zničeho nic se mi přes noc vyskytlo strašně moc mušek! Jídlo nikde žádný nemám. Dřez jsem vyčistila krtkem. Furt to střikám biolotem a stejně zachvíli jich tam je strašně moc. Nevíte jak se jich zbavit nebo čím to může být? Je to opravdu hnus. Uplně zamořený.
Typické mušky aktuálního období. Taky si s nimi užiju. Já dám na noc na mističku lžičku medu. Nachytají se a šup s nimi pryč.
Ahoj, zničeho nic se mi přes noc vyskytlo strašně moc mušek! Jídlo nikde žádný nemám. Dřez jsem vyčistila krtkem. Furt to střikám biolotem a stejně zachvíli jich tam je strašně moc. Nevíte jak se jich zbavit nebo čím to může být? Je to opravdu hnus. Uplně zamořený.