Může se slabá čárka objevit až teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.5.24 17:33

může se slabá čárka objevit až teď?

Ahoj, užívám HA a měla jsem i menstruaci takže ano vím, že těhotenství to na 99% nebude ale stejně se zeptám. Měla jsem menstruaci koncem dubna. Byla silná jako obvykle a trvala 2 dny. Následně asi další 4 dny jsem jen špinila. Ale zároveň už pár dny cítím plný žaludek a taky zvláštní pocit. Tak jsem si dnes ráno udělala test, který vyšel negativní. Ale mám pocit, že jsem na testu viděla jako kdyby stín. Pozitivní test to nebyl :) poslední styk byl 3 týdny dozadu a tady nastava moje otázka. Pokud bych i byla těhotná tak na testu by už musel být minimálně duch, že ho dokážu vyfotit však? Přidám i fotku testu, ale na ní nic nevidím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35491
7.5.24 17:50

Nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.24 17:50

Antikoncepce

Zdravím, od 1.5.2025 jsem začla brát antikoncepci (beru teprve 5 dnů) levertte, každý večer mě bolí břicho, nemám chut k jídlu, bolí mě prsa a vytíká z nich žlutá tekutina po zmáčknutí. 7.5. jsem celý den krvácela. Dnes ráno těhu test negativní dr. Max.
Je možnost to mít z té antikoncepce předtím jsem žádnou nebrala. A pohlavní styk s ochrannou jsem měla 9.4.2024. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 20:00

@JancaS84 takže už by byla silnější čárka však? Zkusím ještě ráno test a pokud nic tam nebude tak těhotná určitě nejsem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1