Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, od 1.5.2025 jsem začla brát antikoncepci (beru teprve 5 dnů) levertte, každý večer mě bolí břicho, nemám chut k jídlu, bolí mě prsa a vytíká z nich žlutá tekutina po zmáčknutí. 7.5. jsem celý den krvácela. Dnes ráno těhu test negativní dr. Max.
Je možnost to mít z té antikoncepce předtím jsem žádnou nebrala. A pohlavní styk s ochrannou jsem měla 9.4.2024. Děkuji moc
@JancaS84 takže už by byla silnější čárka však? Zkusím ještě ráno test a pokud nic tam nebude tak těhotná určitě nejsem
Ahoj, užívám HA a měla jsem i menstruaci takže ano vím, že těhotenství to na 99% nebude ale stejně se zeptám. Měla jsem menstruaci koncem dubna. Byla silná jako obvykle a trvala 2 dny. Následně asi další 4 dny jsem jen špinila. Ale zároveň už pár dny cítím plný žaludek a taky zvláštní pocit. Tak jsem si dnes ráno udělala test, který vyšel negativní. Ale mám pocit, že jsem na testu viděla jako kdyby stín. Pozitivní test to nebyl
poslední styk byl 3 týdny dozadu a tady nastava moje otázka. Pokud bych i byla těhotná tak na testu by už musel být minimálně duch, že ho dokážu vyfotit však? Přidám i fotku testu, ale na ní nic nevidím.