Můžu chodit sama na veterinu?

Anonymní
17.9.24 16:11

muzu chodit sama na veterinu?

Dobry den, jedu si pro noveho kralicka a zajimalo by me, jestli s nim od 15 let muzu sama chodit k veterinari? Vzdy se mnou chodila mamka, ale uz ji s tim nechci otravovat a jelikoz ted budu mit novyho, tak vse budu muset zaridit od znova. Muzu ho zapsat na veterinu, i kdyz mi neni 18? Trosku blba otazka, ale nemuzu dohledat odpoved, kdyztak dekuju za odpoved❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65122
17.9.24 16:21

Můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
17.9.24 16:46

Určitě můžeš. Prvně bych tam šla s mamkou, aby pan doktor věděl, že je srozuměná s tím, že příští návštěvu už přijdeš sama. Je vidět, že jsi zodpovědná, to je moc dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.24 16:55
@Buba mara píše: Více

dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
7221
17.9.24 17:01

Já taky chodila sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
17.9.24 17:18

Dcery chodí samy. I ta mladší dvanáctiletá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
17.9.24 22:19

Když budeš mít na zaplacení, tak můžeš…to můžeš být klidně tříhlavý drak.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.9.24 01:16

Myslím, že pokud zaplatíš, bude veterináři jedno, kolik ti je. Já jsem chodila se psem na veterinu sama od 10 let. Mamka se mnou chodila jen první 3 měsíce a pak jednou večer, když psa srazilo auto. To bych ho tam tehdy sama asi nedopravila, bylo mi 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
18.9.24 02:05

Ano, na veterině tě většinou neodmítnou, ale z právního hlediska může být potřebný souhlas rodiče, protože jsi nezletilá. Nejlepší je zavolat přímo na vybranou veterinu a zeptat se na jejich pravidla.

• Citovat
  • Upravit
65122
18.9.24 06:29
@ruzzicka píše: Více

Tak ono taky zalizi, s cim jdes. Pokud ostrihat drapky a podobné drobnosti, tak je jedno, kdo přijde. Pokud pujde o neco narocnejsiho, za vetsi peníze, tak dospely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný