Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Určitě můžeš. Prvně bych tam šla s mamkou, aby pan doktor věděl, že je srozuměná s tím, že příští návštěvu už přijdeš sama. Je vidět, že jsi zodpovědná, to je moc dobře. ![]()
Když budeš mít na zaplacení, tak můžeš…to můžeš být klidně tříhlavý drak.. ![]()
Myslím, že pokud zaplatíš, bude veterináři jedno, kolik ti je. Já jsem chodila se psem na veterinu sama od 10 let. Mamka se mnou chodila jen první 3 měsíce a pak jednou večer, když psa srazilo auto. To bych ho tam tehdy sama asi nedopravila, bylo mi 12.
Ano, na veterině tě většinou neodmítnou, ale z právního hlediska může být potřebný souhlas rodiče, protože jsi nezletilá. Nejlepší je zavolat přímo na vybranou veterinu a zeptat se na jejich pravidla.
@ruzzicka píše: Více
Tak ono taky zalizi, s cim jdes. Pokud ostrihat drapky a podobné drobnosti, tak je jedno, kdo přijde. Pokud pujde o neco narocnejsiho, za vetsi peníze, tak dospely
Dobry den, jedu si pro noveho kralicka a zajimalo by me, jestli s nim od 15 let muzu sama chodit k veterinari? Vzdy se mnou chodila mamka, ale uz ji s tim nechci otravovat a jelikoz ted budu mit novyho, tak vse budu muset zaridit od znova. Muzu ho zapsat na veterinu, i kdyz mi neni 18? Trosku blba otazka, ale nemuzu dohledat odpoved, kdyztak dekuju za odpoved❤️