Myčka BEKO 6838

3HE
22413
29.3.15 20:52

Myčka BEKO 6838

http://mycky-nadobi.heureka.cz/beko-dfn-6838/#c

Máte někdo tuto myčku??? Jak jste spokojení? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
29.3.15 21:03

Myčku já nemám mám ale pračku Beko a :palec: :palec: :palec:.Myčku Beko má kamarádka a je spokojená-jen nevím přesně typ. Recenze má celkem dobré. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.3.15 22:31

Mám přesně tuto a spokojenost. Myje krásně, trošku hůř suší, třeba s plastem si moc neporadí, ale to asi skoro žádná levná myčka. Já jsem spokojená a dopuručuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.15 22:35

@Ivtcha Díky… měla jsem předtím taky levnou a taky neusušila plasty.

Tak říkáš, že myje dobře… no, totiž mi kámoška tvrdí, že ji má a myje špatně :think:

Jak dlouho ji máš? a nevíš, jestli někdy byla v nabídce Beko s 5letou nabídkou? Co jsem se dívala, ta tam mají jen vestavné myčky nad 10tis. kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.3.15 22:35

Mame, asi ne zrovna primo tenhle typ -ale dle obrazku vypada stejne. Mame ji 3.5 roku a bez problemu, spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.15 22:36

@Ivtcha a vejde se mi do spodního koše talíř s průměrem 28cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.15 22:39

@Anik6 http://www.obchody24.cz/…eko-dfn-6838
fotka hlavního panelu.
je to ta stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.3.15 22:43

@3HE Talíř 28cm se vejde v pohodě i s rezervnou. Mám ji 2 a roky a bez problémů, ani tehdy ji neměli s tou 5 let zárukou, ta byla u dražších. U nás myje dobře - špatně myje jenom když chybí sůl. Máme trdou vodu, nastavila jsem to na nejvyšší stupeň a sypu tam sůl i přesto, že dávám tablety 3v1 (obyč Lidl, myjou líp než ty drahé). Ale musím říct, že úplně nejlíp myje i suší na ekologický program - je dlouhý přes dvě hodiny, nechává si to nádobí jakoby odmočit, má nejmenší spotřebu vody a energie, ale nevýhoda je, že je dlouhý. Ale pak je to nádobí i hezky suché a nestalo se mi, že by bylo špatně umyté. Nejdřív mi vadilo, že je dlouhý, ale teď už to nádobí cíleně směřuju po obědě a na noc, aby mi ten dlouhý program nevadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.15 22:46

Tak já jsem z toho zmatená…

objednávali jsme ji na kasa.cz - tam je foto tohle http://www.kasa.cz/…ko-dfn-6838/

a někteří jiní prodejci mají toto foto http://mycky-nadobi.heureka.cz/beko-dfn-6838/#c

přitom všichni uvádějí, že je to DFN 6838 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.15 22:52

@Ivtcha Díky… :kytka: já jsem měla předtím Candy… tam byl standart program 2 hodiny… takže jsem zvyklá. Dávám mýt nádobí v noci na noční proud, takže mi delší mytí vůbec nevadí.

A co dětská pojistka? Funguje jen v případě, že je myčka zapnutá? Nebo se dá použít i při vypnuté myčce - syn mi pořád něco šteluje, takže asi ji budu muset vytahovat ze zástrčky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.3.15 22:56

A tohle psali v jedné recenzi -

horší sušení. po vypnutí tlačítka on/off a jejího opětovného zapnutí si nepamatuje, kde skončila (malá dcera mi to dělá často)…

myslela jsem, že právě na tohle platí dětská pojistka…

když náhodou při mytí vypnou proud, ta by měla myčka pokračovat tam, kde přestala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
29.3.15 22:59

Mám jí a spokojenost největší :palec: Dětská pojistka nefunguje jenom na tlačítko on/off, jinak ano ;)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
29.3.15 22:59
@3HE píše:
A tohle psali v jedné recenzi -

horší sušení. po vypnutí tlačítka on/off a jejího opětovného zapnutí si nepamatuje, kde skončila (malá dcera mi to dělá často)…

myslela jsem, že právě na tohle platí dětská pojistka…

když náhodou při mytí vypnou proud, ta by měla myčka pokračovat tam, kde přestala, ne?

Mě to pokračuje tam, kde to přestalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5165
29.3.15 23:08

Tak jsem vstala a sla se podivat, co mame :-) a mame tu samou.. :-) detska pojistka funguje jen na programy na on/off nema vliv, ale my to moc nepouzivame..po vypnuti nabehne na cas, kde skoncila… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.15 22:37

Ahoj,… myčka je na cestě k nám, asi přijde zítra, ale musím teda říct, že se fakt bojím… ani jsem nevěděla, ale další kámoška ji má… už druhá… a taky nadává… že to blbě myje, že to má jemná sítka, že z toho furt tahá špinavé nádobí ať dělá, co dělá… že je to jen levné, ale kvalita žádná… tak já nevím…

napište mi, že budu spokojená, nebo se picnu :mrgreen:

já jsem chlapovi včera říkala, že to stornuji, že na to holky nadávají a on že ne… že v cenové relaci 8000 bude všechno stejné a na dražší nemáme… :think:

ach jooo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1