Myčka Bosch – kterou vybrat?

13503
4.2.09 08:15

Mycka Bosch

Ahoj holky

tak jsme se doma rozhodli ze pujdem do mycky a ja si ze vsech moznych znacek(a ze jich neni malo :roll: ) nakonec vybrala Bosch.Procetla jsem vsechny diskuze ktere tady jsou…

Ted me zajima..Vybrala jsem tyhle a nemuzu se rozhodnout(no jo jsem Vaha :wink: )
http://www.volak.net/detail.php?…

A ted me zajima.....Je hlucnost 48-49dB tiche kdyz mycky patri do edice Silence?
A je dulezity signal ukonceni?
Co samostatny predoplach?
Co program na sklo-vyuziji ho?
A jak je to s parou?Jeden znamy nam rikal ze nektere mycky Bosch kdyz se na konci otevrou tak se ta para nevyvali-coz by bylo super,para muze oparit a hlavne zarosit okna :roll:

Budu rada za vase rady.....

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4498
4.2.09 08:30

Ahoj, máme tu poslední sms..... . Jsem s ní spokojená, je tichá. Signál ukončení mi příjde zbytečný - když se podívám, jena displayi 0,00 .Využívám hojně časovač, abych využila noční proud. Že by na mě po ukončení a otevření valila pára, jsem si nevšimla - minimálně, určitě ne, jako když se otevře varná konvice…

Jedinné, co mi snad vadí nebo spíš, bych využila, je možnost třeba pustit program bez sušení (původně jsem tím chtěla šetřit energii, stejně nádobí hned nevyndávám, tak by mi doschlo samovolně)…myslela jsem, že to lze nastavit, ale nejde.
Program na sklo - nevyužila bych -stejně jako rychlý program, zatím jsem nepoužila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
4.2.09 08:36

ahoj my mame bosch silence, ale ted ti presne nereknu ktere cislo

• hlucnost - mi to prijde tiche, urcite je tissi nez pracka
  • signal ukonceni je dost tichy vetsinou ho preslechnu, ale nevadi to , jen ten vzduch nani az tak teply kdyz tu mycku otevres
  • program na sklo moc nepouzivame - na sklo . spis ho pouziva manzel kdyz chce rychle nechat umyt ne moc spinave nadobi, kdyz je sam doma - je to rychle, trva snad jen pul hodiny
  • no a para… kdyz mycku otevru hned po ukonceni programu, tak sice nejaka para jde ven ale ze by to rosilo okna to se rict neda, i kdyz mym mame obyvá+ kuchyn dohromady a jeste otevrene do chodby, ale neprijde mi, ze by to moc parilo…

*** smyckou jsem hodne spokojena, myje dobre, a taky jsme dlouho vybirali nez jsme se rozhodli a jsme radi, byla sice drazsi, ale stoji to za to..... jo mame ten uzsi typ 40cm nebo kolik to je ne tu sirokou, ta by se nam nevlezla do kuchynske linky.
doufam ze jsem aspon trosku pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
4.2.09 08:38

my teda nemame ani jednu z nich, mame tu uzkou
tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
4.2.09 08:44

promin, ze jsem mystifikovala, ta nase ani program na sklo nema(myslela jsem ten rychly na 45stC)… vidis a ani mi nechybi :D jsem nejaka mimo, jsem po nocni, tak mi to moc nepali, promin… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
4.2.09 08:49

My tam taky máme jeden program 40-30°C na sklenky a menší množství málo špinavého nádobí…původně jsem taky myslela, že je tím myšlen program na sklo…když mám pár hrnečků, tak počká zapnutí, dokud se myčka víc nezaplní, …třeba další den - šetříme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
4.2.09 08:54

my tez mame treba 1-2 dny mycku poloprazdnou nez se zaplni, ten rychly program pouzivame minimalne a v podstate jen manzel kdyz je sam doma, nekam mame odjet a treba me vyzvedava z prace, takze nez odjede, tak musi doma poklidit, takze si to trosku ulehcuje, no ale neni to moc casto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.2.09 09:02

Mám Bosch. Hlučnost 49 a tichá je jak se to veme, nám to vyhovuje. Když je myčka poloprázdná tak hlučí. Signal ukončení nemam, je to zbytečnost, stejně na konci mam na displeji 0. Předoplach nevyužívám. Program na sklo nevyužívám, jen vyjímečně. Pára se na mě nevalí, ale teplo vyjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
4.2.09 09:35

My tedy nemáme ani jeden z uvedených typů - máme bez displeje s jedním otočným čudlem na nastavení, kde jsou tři programy podle „špinavosti“, ve většině případů myju na ten nejkratší a nádobí mám krásně čistý (používám tablety do myčky z DM).

Hlučnost, kterou píšeš, je nízká, takže určitě bude tichá

Signál ukončení - přijde mi, že to je zbytečné, obvykle pouštím myčku večer a ráno vyndavám, když jí pustím přes den, tak jí vyndavám prostě až když mám čas :-)

Program na sklo - vyplatí se, pokud máte hodně skla - nejen skleničky, ale i třeba talíře, misky na jídlo, na pečení atd. a taky podle toho kolik vás a jestli jí zvládnete tím sklem zaplnit

Samostatný proplach nemám, ale občas si říkám, že by se hodil - takže do budoucna bych ho asi chtěla

Pára - že by se na mě vyloženě vyvalila to ne (a to podotýkám, že máme myčku starou cca 11 let), občas jí je trošku, ale to je jak z misky od polívky, prostě se z myčky jakoby zakouří a konec, opaření bych se nebála ani rosení oken

Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.2.09 11:20

My máme jinou značku, ale vůbec nepochybuju, že ji budeš bezmezně milovat :)

Pára je v pohodě, neboj, signál konce není až tak potřeba, zvlášť když máš signalizaci zbývajícícho času. 49 dB je tichá a stejně budeš umývat jen na jeden program :D Sklo i oplach mám - a ještě jsem ho nepoužila…

Gratuluji k nové největší kámošce ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
4.2.09 11:46

Ahoj, my máme taky Bosch, starší typ, ale je tichá, programy používám dva (na 65C a 50C eko), jinak žádný, pára se mi z myčky nevalí, nechávám jí ale ještě po vypnutí chvilku zavřenou. Co se týče signálu ukončení, tak to my nemáme (máme hodně jednoduchou), nechybí mi. Co mi chybí je časovač, protože občas jí na noc zapomenu zapnout, jinak jsem max spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.09 12:58

Taky máme Bosch, asi 3 měsíce a velká spokojenost. Předmytí nemáme, zatím jsem ho nepotřebovala, jinak máme asi 6 programů, ale stejně myjeme jen na jeden - auto - kde si myčka automaticky volí teplotu a spotřebu vody podle špinavosti nádobí. Máme displej, na kterém je pak v jednom okamžiku 120 minut a podíváš se za minutku a je na něm 50… Máme vestavěnou, ale zatím nevestavěnou, takže slyšet je, ale až bude schovaná ve skříni, třeba o ní nebudeme ani vědět:-) stejně ji pouštíme většinou na noc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.2.09 12:58

Taky máme Bosch, asi 3 měsíce a velká spokojenost. Předmytí nemáme, zatím jsem ho nepotřebovala, jinak máme asi 6 programů, ale stejně myjeme jen na jeden - auto - kde si myčka automaticky volí teplotu a spotřebu vody podle špinavosti nádobí. Máme displej, na kterém je pak v jednom okamžiku 120 minut a podíváš se za minutku a je na něm 50… Máme vestavěnou, ale zatím nevestavěnou, takže slyšet je, ale až bude schovaná ve skříni, třeba o ní nebudeme ani vědět:-) stejně ji pouštíme většinou na noc.

• Citovat
  • Upravit
13503
5.2.09 14:04

Holky moc vam dekuji za rady a nazory a uz se moc tesim na svou novou nejlepsi kamaradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.10.15 21:20

Ahoj,
vím, že jsou tu šikovní lidé :) Potřebuju myčku. Našla jsem si typ, který chci. Je v nerezu, já potřebuju jen bílou. Prý je ta samá jen v bílé.
Je tu někdo, kdo by byl schopen a ochoten to vyhledat? Já nevím jak…
SMS58N98EU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1