Myčka Bosch eco program
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
myčka bosch eco program
Používáte eco program? jaká je spotřeba vody a energie narozdíl od jiných? v návodu děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kacabah Já mám typ, který udává 6l na eco program. Myju na něj z asi 95%. Myje dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabah já myju jen na Eco, sem tam i neco jiného a na to Eco mi to má podle údajů výrobce vzít 10l stím že když nádobí není moc špinavé tak si myčka uloží vodu pro další mytí a při příštím mytí bere o to méně vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabah Eco program používám automaticky. Pokud mám nějaký hodně zadělaný hrnec, dám normál, ale jinak Eco vždycky umyje. Nevím, kolik to přesně žere, ale nevidím důvod nešetřit vodou, když to myčka umí a nádobí je v cajku… i kdyby neeko mytí bylo „dražší“ jen o pár haléřů/litrů, nevidím důvod tím plýtvat, když se to na ten ekoprogram umyje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, kolik to žere-má spotřebu
ale dávám eko a často ještě vario speed, umyje to bez problémů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek A co prosím znamená ten Vario speed? Mam to na myčce taky, ale zatím jsem nepoužila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja nevim s tim eco. Porad resite vodu, ale i dva litry nejsou preci zadna jak financni tak ekologicka katastrofa. Osobne se tedy taky snazim spise setrit, mozna vic prirodu nez penezenku, ale tohle bych zrovna neresila. Navic, eco myje sice na nizsi teplotu sle zade o to delsi cas, takze udrzeni i kdyz nizsi teoloty po delsi dobu taky nebude zadarmo…jako urcite vezme min kW a vody nez standardni program, ale me osobne to prijde nezajimave. Ja nejvic pouzivam auto program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stanuska3 píše:
@kozisek A co prosím znamená ten Vario speed? Mam to na myčce taky, ale zatím jsem nepoužila
Opak eco - rychle umyje na vyssi teplotu. Tzn. sezere vic energie, s vodou nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stanuska3 Že to myje o polovinu rychleji. Prosímtě, Ty jsi ani zběžně nekoukala do manuálu nebo to nezkusila při programování (před zapnutím) zmáčknout? Já jen, že to nechápu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stanuska3 Že to myje rychleji, ale já mám u myčky napsáno, že pak není zajištěná malá spotřeba vody. Takže já myju na klasické eco. Sice to myje 3 hodiny, ale zvykla jsem si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stanuska3 @Slečna Ferka Taky koukám, že to nemáš přečtený. Já si teda návod důkladně prostudovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Tak já jsem neposkytovala kompletní výklad, ale popsala jsem hlavní výhodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo mi řečeno, že ono se to počítá stejně vše průměrně..a to znamená, že myčka nejede denně atd…takže zjistit, jaká je spotřeba skutečná v té určité domácnosti, asi není moc reálné. Prostě dávám eco, když jsou hrnce fakt špinavé, tak hrnce, když jen hrnky a dezertní talířky, pouštím poloviční náplň sklenice, ono se to propláchne i dole - ty talířky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na začátku jsem to četla, ale od té doby ne
a jedu pořád eco program, nebo potom program na skleničky. Uznávám, že návod jsem od prvního použití nevytáhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam tri mesice Boschku a eco program trva 3 a pul hodiny. Prijde mi, ze cim novejsi mycka, tim delsi eco program. Ale jinak jsem s ni maximalne spokojena, umyje opravdu vsechno i na ten eco, vcetne hodne pripecenych pekacu a zaschleho kvasku. Nebe a dudy oproti me minule AEG mycce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit