Myčka na nádobí MORA
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka na nádobí MORA
Ahoj, mám poprvé v domě myčku na nádobí, tak si nevím rady…nerozpustí se mi v tom zásobníku kapsle a ani nádobí není umyté… co dělám špatně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jančadáda ten zásobník se při mytí musí otevřít a kapsle vypadne ven, nebo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 no zásobník je i po umytí myčky stále zavřený… nebude lepší, když tu kapsli hodím rovnou do myčky a ne do zásobníku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančadáda to je divné a nastavuješ správný program a ne jen oplach? Někdo ji hází rovnou, já to nedělám, protože myčka nejdřív oplachuje nečistoty z nádobí a pak teprve horkou vodou myje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 asi hodinu jsem četla návod a program by měl být správný… spíš si myslím jestli nemůže být ten zásobník vadný, že se neotevírá…
mmm to je pravda.. to by bylo po tabletě ještě dřív než by myčka začala mít
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančadáda píše:
@Aduš8 asi hodinu jsem četla návod a program by měl být správný… spíš si myslím jestli nemůže být ten zásobník vadný, že se neotevírá…
mmm to je pravda.. to by bylo po tabletě ještě dřív než by myčka začala mít![]()
Ja zas četla, ze tablety 3v1 atd by se mely házet rovnou dovnitř, protože se to z nich uvolňuje postupně behem celýho mytí.. Kdežto z toho šuplíku se to tam pak kydne najednou..
Ale pokud je myčka nová a notvira se ta přihrádka tak bych to asi řešila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančadáda píše:
mmm to je pravda.. to by bylo po tabletě ještě dřív než by myčka začala mít![]()
Mně opravář rekl, že je lepší ji házet dolů, ne do zasobniku.
Máš asi vadný kus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 @g.sandova
Mmm tak to je prekérní sitiace
zkusím pár dní házet mimo zásobník a uvidím
ale děkuji moc
za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančadáda píše:
@a12 @g.sandova
Mmm tak to je prekérní sitiacezkusím pár dní házet mimo zásobník a uvidím
ale děkuji moc
za rady
Ale každopádně bych ji asi reklamovala pokud se zásobník neotvira ![]()
Kdyby to byla starší myčka tak bych na to prdela a házela rovnou do myčku, ale u nový bych chtěla mit vsechno funkční
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančadáda ještě zkontroluj, zda dáváš dobře nádobí. Vrtule se musí uvnitř otáčet, jinak se nádobí neumyje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 mmm to máš pravdu.. ještě to párkrát zkusím a kdyžtak ji dám na reklamaci.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám myčku Mora a zásobník se normálně otevírá sám. Takže zřejmě závada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit