Mykóza před menstruací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
1.3.15 18:10

Mykóza před menstruaci

Holky, prosím poraďte. Myslíte, že mykóza může oddálit ms.? Už jsem to měla dostat, ale misto ms prisla mykoza. Dnes uz jsem si koupila candibene v lékárně, ale je tam napsáno, že by se nemělo uzivat v dobe ms a pred ms. Tak prave váhám, jestli si tabletu zavést nebo radeji ne. Tehotna nejsem, v patek jsem byla na preventivce, jen se mi tam znova nechce jít, tak treba poradite nekdo. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
1.3.15 18:24

@kacckaJ Tam jde o to, že když to teď dostaneš, tak tu léčebnou látku vyplaví krev…já bych to zavedla dnes na noc…stejně budeš ležet, tak ti to tam zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.3.15 18:53

Přeléčila bych to podle návodu a kdybys v mezičase dostala menstruaci, tak po skončení bych přeléčila znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.3.15 19:18

Myslím, že neoddálí. Nedávno jsem řešila tentýž problém. Měla jsem stejné tablety, dávala je na noc. Ms mi neoddálily, přišla v den, kdy měla. Zaváděla jsem je před ms, i když to nedoporučují, ale nemohla jsem bolestí vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
4.4.15 11:31

Holky, taky bych se na to znovu chtela zeptat-stalo se vám to nekteré, že vám mykoza zpozdila MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
4.4.15 11:34
@EvulinkaB18 píše:
Holky, taky bych se na to znovu chtela zeptat-stalo se vám to nekteré, že vám mykoza zpozdila MS?

Mě teda spíš začala trápit hned jak jsem podruhé otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
4.4.15 11:37

Já tehotná nejsem určite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
23.7.15 22:20

Holky, co myslíte, rozjela se mi mykoza, tak jsem si zaběhla pro Candibene, už nemůžu vydržet, jenže mám dostat menses. Mám si tu první tabletu vzít i za cenu toho, že možná přeruším a nebo to zkusit vydržet? a co jiného? Používám často tea tree olej na tampon, ale už to 3 dny nezabralo, tak to je asi nějaký silnější…Jinak tu mám canesten na mazání, ale měla jsem ho v 35 stupních v barelu na vodě, myslíte si, že mi to nemůže ublížit? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.15 23:35

@zpevanda Popravdě netuším. Možná bych zahájila léčbu, aby se infekce během menstruace neroznesla dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.7.15 01:24

@zpevanda pokud bys měla mít jen jednu tbl, tak bych asi počkala do konce ms. přehřátý canesten… těžko říct… raději ne.

ale pokud vážně prsotě nevydržíš, což naprosto chápu… tak si léčbu zahaj… no, tak potom dokončíš…

já jsem nyní léčila po antibiotikách - měla jsem clotrimazol tablety (stejná účinná látka jako candibene), po třech dnech léčby potíže přetrvávaly… tablety totiž zničí i dobré kultury… je potřeba posílit tvorbu laktobacilů a okyselit prostředí.
Doktor mi poradil Vitagyn C… ale ať ho nemusím kupovat, tak mi poradil, že si mám dát do štamprle trošku podmáslí s probiotickou kulturou a do toho dát z drogerie DM sypký vitamín C - je u toho malá odměrka - takže nasypat jednu odměrku. Nebo rozdrcený kousek celaskonu. Toto nabrat do stříkačky a v leže vpravit do pochvy. Hned na druhý den ráno absolutní úleva… dělala jsem to tak pět večerů a mám pokoj. Pochva okyselená, laktobacily se množ… super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.7.15 01:31

@3HE ty jo, to je dobrej nápad s tim podmáslím a céčkem, já ten vitagyn kdysi dávno měla, ale je to příšerně drahé. tak to zkusim, třeba to taky pomůže.

Já hlavně nevím, co se to se mnou děje, kdysi jsem na to trpěla, ale teď jsem měla několik let pokoj a najednou podruhé za 4 měsíce. Buď je to náhoda a nebo stres, hormonální výkyvy (vysadila jsem HA), co já vím…ale už jsem si odvykla a teda musím říct, že bych si to zase hodně ráda odpustila, je to peklo :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.7.15 02:27

@zpevanda mě hodně pomohlo delší užívání
http://www.lekarna-eliska.cz/…us-10-cps-30
tyto mají prý nejvíce těch probiotik, které patří do pochvy.

Změna stravy - nejíst cukry, nejíst potraviny, které podporují kvašení - zelí, jablka, pečivo, kvasnice, pivo, víno…

A očistit tělo od škodlivin, odkyselit ho - já užívám mladý ječmen od greenways - vygooogli si. ten mi kdysi hodně pomohl - měla jsem mykozy tři roky opakovaně pořád dokola… pak mi někdo poradil mladý ječmen - užívala jsem ho 3měsíce… a dalších asi 8let jsem měla klid! Jen se to objevilo po atb a rychle jsem se toho zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.7.15 14:55

@zpevanda a ještě česnek, a čaj ANTIKANDIN od.Dr. Popova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.7.15 15:24

@3HE Děkuju :-) ten ječmen jsem pila loni a s tím CHlorellu taky od nich, akorát je to celkem drahá sranda, tak teď čekám po prázdninách, kdy nebudu tak rozlítaná a budu to moct pravidelně pít, aby to mělo ten efekt :-) Ale už mě to taky napadlo. Laktobacily si koupím určitě, to musím :-) díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.7.15 22:36

@zpevanda jojo, je to drahé… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...