Mykóza u 10 leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
7.8.23 17:20

Mykóza u 10 leté

Ahoj, byly jsme dnes u detske. Poradila nam co delat aby ji nepalila pri curani. Ale, ze kdyz se to bude opakovat, ze musime na detskou gyndu. Paleni jsme se zbavily, ale ma porad zluty vytok. Existuje neco v lekarne pro takhle malou holku? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41785
7.8.23 17:51
@MM282 píše:
Ahoj, byly jsme dnes u detske. Poradila nam co delat aby ji nepalila pri curani. Ale, ze kdyz se to bude opakovat, ze musime na detskou gyndu. Paleni jsme se zbavily, ale ma porad zluty vytok. Existuje neco v lekarne pro takhle malou holku? Diky.

To asi nebude mykóza, tu takhle malé holčičky nemívají. Spíš bakteriální zánět. Zkusit oplachoval slabým roztokem (opravdu světlince růžovým) hypermanganu?
Není nastydlá? Nemůže se chystat MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
7.8.23 18:10

@Havlova to mi dr rikala tak a nebo hermankem. No ted je nastydla, jako boleni v krku. Ale zanet mocaku nema, to ji delali test. A ms jsme si nejdriv mysleli, protoze mela takove hnede spineni. Ale ted uz jen ten zluty vytok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
7.8.23 18:15
@MM282 píše:
@Havlova to mi dr rikala tak a nebo hermankem. No ted je nastydla, jako boleni v krku. Ale zanet mocaku nema, to ji delali test. A ms jsme si nejdriv mysleli, protoze mela takove hnede spineni. Ale ted uz jen ten zluty vytok.

Ono to někdy může být i k nemoci. Ať se oplachuje a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
7.8.23 18:27

Dcera měla výtok asi dva měsíce, žlutý, vodnatý, někdy jen na jednu slipovou vložku, někdy dokonce na dvě, tři. A je fakt, že jí to také začalo, když byla nakřapaná. Ale zavedla jsem, že se má sprchovat, ne koupat, koupila jsem dívčí intim mýdlo apod. Nepřišlo mi, že by se to zlepšilo. Jednou jí zabolelo v podbřišku, po ibalginu jí to přešlo a druhý den měla čisto. Pak ale zase výtok. Je objednaná na dětskou gyndu, ale teď momentálně třeba tři dny nic, pak jen malinko jeden den. Přikláním se k tomu, že už dospívá. Navíc na 10 let má i malinký prsa, to já v jejím věku byla plochá. Jinak je hubená. 11 let jí bude v prosinci. Na tu gyndu stejně pojedeme, i když se toho bojím, říkala mi sestřička do telefonu, že mám dceru připravit, že doktorka použije zrcadla, sice dětský, ale… :nevim: Ale zase ta jistota, že jsem nic nezanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
7.8.23 18:42

@PapeJ Oni to umi dobre. Jen bych nenechala jako prekvapeni. Neleceny zanet by mohl mit nasledky, to radeji vysetrit a zalecit. At to vsem dobre dopadne. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
7.8.23 18:45

Sedací koupel v heřmánku (h. čaji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
7.8.23 19:02
@tulipán píše:
@PapeJ Oni to umi dobre. Jen bych nenechala jako prekvapeni. Neleceny zanet by mohl mit nasledky, to radeji vysetrit a zalecit. At to vsem dobre dopadne. :kytka: :kytka: :kytka:

Jo, už jsem o tom s dcerou mluvila, že to může být minimálně hodně nepříjemný. Já si právě vždycky vzpomenu, že když na mě vzal gynekolog kovová zrcadla, tak mě to většinou bolelo, ta plastová, za která jsem si připlácela ne, ale to zase doktor nadával, že nic nevidí. Ale teď mám asi 6 let nového gynekologa, nevím jaká zrcadla používá, ale prohlídky jsou naprosto v pohodě a bezbolestné,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
7.8.23 19:07

Dcera to kdysi měla jako tříletá. Byly jsme na dětské gyndě, přežila to bez problému. Tenkrát dostala čípky, musely se objednat a dělala je jen jedna lékárna ( nemocniční). Ještě si pamatuju, že jsem musela paní doktorce ukázat, že to budu umět zavést. Takže jo, jsou na to léky i pro malé holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
7.8.23 19:07

@PapeJ a to jdete k tomu tvemu? Nejdete na detskou gynekologii? Mozna jsi to psala… Me prijde, ze vsude vice mene pouzivaji plastove za priplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
7.8.23 19:09
@Buba mara píše:
Dcera to kdysi měla jako tříletá. Byly jsme na dětské gyndě, přežila to bez problému. Tenkrát dostala čípky, musely se objednat a dělala je jen jedna lékárna ( nemocniční). Ještě si pamatuju, že jsem musela paní doktorce ukázat, že to budu umět zavést. Takže jo, jsou na to léky i pro malé holčičky.

Dcera ve 2,5 dostala nějaký krém s dětským nástavcem. A ta zrcadla byla taková uzounká trubička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
7.8.23 19:29
@tulipán píše:
@PapeJ a to jdete k tomu tvemu? Nejdete na detskou gynekologii? Mozna jsi to psala… Me prijde, ze vsude vice mene pouzivaji plastove za priplatek.

Neee, objednala jsem ji k lékařce, která vysloveně dělá dětskou gynekologii. A dcera je radši, že jde k doktorce, když už musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
7.8.23 19:31

@PapeJ tam jsou na to vybaveni. Poucena tebou byla, co se bude dit, pujdete spolu, muzes ji delat oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
7.8.23 19:58
@tulipán píše:
@PapeJ tam jsou na to vybaveni. Poucena tebou byla, co se bude dit, pujdete spolu, muzes ji delat oporu.

Počítám s tím, že půjdu s ní. Budu jí držet za ruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
7.8.23 20:03
@PapeJ píše:
Počítám s tím, že půjdu s ní. Budu jí držet za ruku :mrgreen:

Jestli k dr. Maixnerové do Pardubic, tak ta je opravdu milá a jemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí