Myom a mirena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.16 14:59

myom a mirena

Ahoj potřebovala bych poradit je mi něco málo přes 30 a poslední měsíc kvůli problémům krvácení mimo cyklus jsem navštívila gynekoložku a zjistila mi myom který má 2cm a na poslední kontrole tam ještě nebyl. Jako jediné řešení mi doporučila mirenu že pak už by neměl snad růst. Jenže je to na zkoušku dost drahá záležitost. Bojím se toho že budu mít menzes pořád a taky jsem trpěla dost na bolesti hlavy a mám sklon k přibírání na váze.
Tak se ptám máte s tímto tělískem někdo zkušenosti a když vám nesedla a musela jste jí nechat vyndat, vrací se alespon půlka z ceny?
Prosím o vložení anonymně a nebo raději smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6661
4.8.16 15:41

Zkušenost mám a jen pozitovní, mám už druhou. Můj gynekolog mi řekl, že Mirena funguje jako prevence myomů. MS nemám vůbec, zkrátka spokojenost. Ale jestli ti sedne, to ti nikdo dopředu neřekne :nevim: Znám víc žen s Mirenou a žádná s ní nemá problém. Ale určitému malému procentu žen nesedne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
4.8.16 21:35

Tak já těch případů, co nesedla znám víc, v okolí je to tak 50/50. Mě teda říkala doktorka, že si myslí, že ji někdy vytahuje zbytečně, že ženy nedokážou přejít ten asi půl tok špinění a krvácení.
Já zatím patřím k těm šťastnějším.
A co týče těch myomů… je to jen nálepka, jako všechny hormony. Myomy asi nerostou, páč je tělo řízeno umělým hormonem, ale co nastane po vyndání Mireny, těžko říct :think:
Já se pro ni rozhodovala rok a z důvodu čistě ochrany před otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.8.16 15:39

Ahoj, vcera mi byl zjisten myom 1cm, pry uplne ok, ale ja samozrejme smejdila po webu a narazila i na mirenu coby sanci na zastaveni rustu myomu. muzu se zeptat, pomohla vam? nerostou od te doby, co ji uzivate? ptam se jen pro jistotu, kdyby na dalsim utz byl myom vetsi. a jak casto vas kvuli myomu sleduji? dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16075
24.8.16 19:09

Nemám zkušenost s myomem, ale chci upozornit na PRODEJ Mireny a ZÁRUKU, která není stejná. Pokud si někdo koupí Mirenu z tzv. paralelní distribuce (souběžný dovoz, který je naprosto legální), tak firma Bayer na ni neposkytuje roční záruku. Pozná se to jen podle čísla šarže. Mě na to upozornila lékařka, tak jsem si chtěla vyzvednout Mirenu v nemocniční lékárně, zeptala jsem se, jestli náhodou není z paralelního dovozu, a magistr mi řekl, že má oba druhy, takže označí, že nechci z paralelního dovozu (a to jsem si myslela, že nemocniční lékárna je tak trochu záruka).
Samozřejmě, že se záruka nevztahuje na to, když to chce jen žena vyndat, ale moje doktorka už vyndávala tělísko, které se nějak uvolnilo, a normálně by Bayer ihned vyměnil za nové, ale bohužel to právě bylo to špatné. Tak si to ohlídejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí