Myslíte, že mě ex proklíná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.4.24 12:10

Myslíte, že mě ex proklíná?

Ahojte,
Předem upozorňuji, že lidi co nevěří na takové věci, tak ať to nečtou a zbytečně se nerozstiluji atd.
Už to jsou tři roky, co s ex nejsem a mám přes dva roky úplně skvělého přítele. Avšak ex neunesl rozchod, už velmi mi ubližoval v tom vztahu (zamykal mě v bytě, ponižoval mě, neustále mě podezíral z nevěry, urážel mě a mou rodinu a přitom ji ani neznal a bylo toho daleko víc), avšak až po rozchodu nastalo úplné peklo začal mě stalkovat jak v reálu, tak na sociálních sítích apod. On hodně věřil na energie, magii apod a zajímal se hodně o tuto oblast. Já se hodně zajímám o účinky kamenů o energie atd. Každopádně k věci. Už nějaký ten čas se mi zdá nějaká noční můra o tom, že mě někde nahání třeba v obchodě a nebo že mi ubližuje. Poslední noční můra byla fakt nejvíc děsivá, většinou mě tyto noční můry probudí a jsem celá zpocena atd., ale to se stane jednou za čas, ale tentokrát to bylo jiné v noční můře se mi zdálo, že mě pořezal ruku pod ramenem a já pak šla k mojí mámě domů ji prosit o pomoc a za pár dnů mě přesně ta ruka v tom místě začala hodně bolet a vůbec prostě neměla z čeho a začali se jaksi rozbíjet věci u nás doma, možná to spolu nesouvisí, ale nemám z toho dobrý pocit a věřím své intuici a už jsem to řešila s dobrou známou a ta mi poradila vykouřit byt a ochranné kameny nosit. Chtěla bych vědět váš názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35607
7.4.24 12:15

Ne, je to jen tvoje podvědomí a nezpracované trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.24 12:47

Zakladatelko, přečti si bakalářskou práci Masarykovy univerzity jedné slečny, která chodila do romských rodin jako sociální pracovnice.
Našla jsem ji náhodou na googlu. Jmenuje se: Současné projevy magie v každodennosti Romů ve vybraných lokalitách Brna.
Je opravdu velice výživná a mírně děsivá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.24 12:52

Ohledně pořezané ruky, něco podobného je i v té práci. Tvá intuice nelže. Poradila bych se s knězem. Taky věřím na kameny, energie, ale jak se říká, na hrubý pytel, hrubá záplata. Zavčas s tím něco dělej. Kněz a nějaké ochranné amulety nebo nos u sebe růženec. Pamatuješ si, jak v Kytici od Erbena té dívce ten oživlý voják vyhazoval modlitební knížku, růženec…

• Citovat
  • Upravit
15457
7.4.24 13:08
@Anonymní píše: Více

Najdi si dobrého psychologa …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.24 13:15

Ta její práce má celkem 60 stran. Jsem nadšená, že někdo něco takového napsal v 21.století. Je normálně k dispozici na přečtení v pdf. Má tam několik stran i o ochranne magii.

• Citovat
  • Upravit
2447
7.4.24 13:50

Před spaním si vyvetrej v ložnici, spí ve větším chladu a před spaním nejez. Uvidíš, že se ti bude spat líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
7.4.24 13:51

Já si byla celkem jistá, že mě můj ex od rozvodu proklínal :lol: Měla jsem pravidelně noční můry o něm…ne sice na téma, že by mi ubližoval, ale vždycky se mi pořád dokola zdálo, že zas s ním žiju a jsem z toho v šoku a že musím od něj za každou cenu zase pryč.
Přestalo to, až po 16 letech, když se konečně znovu oženil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
7.4.24 17:04

No, jdu si přečíst tu práci o Romech.
Já tohle kdysi dost řešila, cca pět let dozadu mi matka k narozeninám popřála nemoci a od té doby jsem denně s něčím na hromadě. Páteř, od nohou po hlavu, migrény, žebra, stěhovavé bolesti. Zkraje jsem chodila po doktorech, posléze ukotvila u fyzio a začala cvičit.
POté jsem s ní vztah ukončila a zdraví už je tak napůl, půl času ok, půl času se cyklicky vše vrací. S dětma furt něco… těm taky nepřála nic pěknýho a ještě jim to vyvolávala.
Jsme bez ní cca rok a mám pocit, že se to trochu lepší, čím méně na ni myslím, čím víc pomáhá psychoterapie. Měla jsem chvíle, kdy jsem fakt uvažovala o exorcistovi.
Rodinná situace nevím… nejsme rozhodně nějak šťastní, vše je vydřené, peníze i práce mi nejde, o partnerství ani nemluvím, třeba se to začne lepšit.
Za těch pět let toho mám fakt plný kecky už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.24 20:33

Exorcistů je málo, ale dají se sehnat. A to už nemluvím o prokletí, které pokračují do dalších generací.

• Citovat
  • Upravit
7984
7.4.24 20:45

Ten nahaněč v obchodě jsem já. V předchozím snu jsme se potkali u regálu s nízkotučnými tavenými sýry a ty sis odvezla můj košík s pětikorunou a nechala mi tam ten svůj s plastovým kolečkem. Chci ten svůj s pětikorunou zpátky. Už několikrát jsem tě skoro dohnal, posledně v uličce s prostředky na úklid WC a ty ses zase probudila a zmizela ze snu. Dnes opět čekám, až půjdeš spát. Mám vypracovanou strategii, jak křižováním centrální uličky a ob dvě uličky vedlejší projedu rychle celý obchoďák a snad tě konečně doženu včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.5.24 22:02
@SaxaL píše: Více

Co je tohle za matku a babičku, že přeje dceři a vnoučatům nemoci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...