Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahooj
holky nebyla jste některá od ledna v Egyptu? Přemýšlíme o dovolené ale já mám trochu strach. Nějaké info? ![]()
Když máš strach, tak seď doma. Žádný přesný info ti nikdo nedá. Stát se může cokoli kdykoli. ![]()
Já bych do takové země nejela ani před 5 lety… jak píše @Šmoulice… my jedeme jen na Slovensko ![]()
Naši se vrátili před týdnem, lítají několikrát do roka
Byli v Hurghadě v BelaVistě.. Prý že se nebáli, protože většina těch arabáků s bombama už je dávno v evropě
Jinak strach vůbec, jen toho dost bylo zavřeného ale rozhodně se v hotelu a na hotelové pláži a okolí cítili v bezpečí a užili si to stejně jako jindy
Fotky krásný a plánují v létě letět zase
Nebýt těhotná, tak bych letěla taky.. Ono je totiž velký rozdíl letět do „Civilního Egypta“ a letět do „Hotelového ráje“ ![]()
@Mačetkaa na tohle téma je tady asi deset tisíc diskusí už
Jo známí byli začátkem roku v Egyptě, vrátil se celí ![]()
@Halibar píše:
Já bych do takové země nejela ani před 5 lety…
Souhlas…taky bych nejela teď ani před x lety ![]()
Ja mam radsi Recko nebo Turecko, mne se Rude more moc nelibi, ale kdyby se mi libilo, pojedu urcite, to by se clovek musel bat jet do Bruselu, Parize, Londyna, Madridu, Belfastu.. ![]()
@Halibar píše:
Já bych do takové země nejela ani před 5 lety… jak píše @Šmoulice… my jedeme jen na Slovensko
Kam tam? Někam do Tater?
Taky si musím rýpnout…Evropu jsem projela celou, do Egypta bych nejela ani zadarmo, ani teď, ani jindy. Jestli Ti jde o teroristy, obávám se, že Evropa-Egypt…je to asi jedno. Co se má stát, to se stane. ![]()
@ontar píše:
Hm, tak tam to teda vyhrajete…jako těch 8 zastřelených na sídlišti v Děvínské Nové Vsi..kdyby ti lidé byli tehdy na dovolené v Egyptě, tak dnes mohli žít…
Kdyby byly v pr.deli ryby, nemusely by bejt rybniky
vsude se muze stat neco. Zustanes doma a posahanej magor odpali plyn… ![]()