Na rok do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kdybys byla moje dítě, tak doporučím vydržet ten rok na VOŠ a zkusit znova VŠ. A věnovat se hodně přípravě na přijímačky. Za mě si aspoň udržíš studijní návyky. A finance by u nás nebyly problém. A nebo můžeš zkusit najít práci a přihlásit se na kombinované studium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě, jak začneš pracovat je velká pravděpodobnost, že se pak na VŠ vybodneš, takže být tebou zůstanu zatím tady a věnuju čas přípravě na vysněnou školu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práci bych měla přes známou. Příprava na přijímačky je s VOŠ také docela náročná, protože 3 krát týdně končím v 17h..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ale to není o přípravě. To je o způsobu života a fungování. Ale ty jsi už stejně rozhodnutá jít pracovat, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak do té práce jdi a pořádně se připravuj na přijímačky. Ale návrat do školy jednoduchý nebude, s tím počítej. Stejně už jsi rozhodnutá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mas pocit, ze v praci budes koncit driv a bude to větší pohoda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, nedávno jsem nastoupila na VOŠ v Praze, kde už teď cítím, že mě to nebaví a není to nic pro mě (na moji vysněnou VŠ mě nepřijali). Tak hodně přemýšlím nad tím jít na rok do práce a za rok se znovu přihlásit na tu VŠ, kam hrozne chci. Akorát se bojím návratu z práce zpátky do školy. Mate někdo zkušenost?