Na rok do práce?

Anonymní
13.9.26 12:21

Na rok do práce?

Dobrý den, nedávno jsem nastoupila na VOŠ v Praze, kde už teď cítím, že mě to nebaví a není to nic pro mě (na moji vysněnou VŠ mě nepřijali). Tak hodně přemýšlím nad tím jít na rok do práce a za rok se znovu přihlásit na tu VŠ, kam hrozne chci. Akorát se bojím návratu z práce zpátky do školy. Mate někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25014
13.9.26 12:33

A tu práci už máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21921
13.9.26 12:36

Kdybys byla moje dítě, tak doporučím vydržet ten rok na VOŠ a zkusit znova VŠ. A věnovat se hodně přípravě na přijímačky. Za mě si aspoň udržíš studijní návyky. A finance by u nás nebyly problém. A nebo můžeš zkusit najít práci a přihlásit se na kombinované studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
13.9.26 12:48

Podle mě, jak začneš pracovat je velká pravděpodobnost, že se pak na VŠ vybodneš, takže být tebou zůstanu zatím tady a věnuju čas přípravě na vysněnou školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.26 13:05

Práci bych měla přes známou. Příprava na přijímačky je s VOŠ také docela náročná, protože 3 krát týdně končím v 17h..

• Citovat
  • Upravit
21921
13.9.26 13:10
@Anonymní píše: Více

Ale to není o přípravě. To je o způsobu života a fungování. Ale ty jsi už stejně rozhodnutá jít pracovat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25014
13.9.26 13:42

No tak do té práce jdi a pořádně se připravuj na přijímačky. Ale návrat do školy jednoduchý nebude, s tím počítej. Stejně už jsi rozhodnutá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102488
13.9.26 13:52

A mas pocit, ze v praci budes koncit driv a bude to větší pohoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze