Nabídky práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nabídky práce ?
Hezký večer všem, chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějakém dobrém webu s nabídkama práce, s kterým webem máte třeba zkušenosti vy, nebo vaši známý, zda si někdo třeba z vás našel tam práci, prostě cokoliv, vím je jich hromadu, ale nemám projeté uplně všechny a ani recenze, tak se ptám tady, moc děkuju za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja koukam na praci na indeed. Vzdy se i ukaze cervene oznaceni ze je to nova nabidka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luss.r.m. píše:
Ja koukam na praci na indeed. Vzdy se i ukaze cervene oznaceni ze je to nova nabidka
děkuju moc, mrknu na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, na https://cz.indeed.com/ shromažďují a denně aktualizují nabídky práce i z ostatních pracovních portálů a karierních stránek pěkně na jednom místě. Je tam i hodně částečných úvazků a brigád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se k indeed, objevují se tam i nabídky z méně známých pracovních webů. Jinak ověřená klasika jako jobs.cz, prace.cz, volnamista.cz a skupiny na facebooku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych nezapomínala taky na nabídku práce z úřadu práce - normálně přes vyhledavač úřad práce ve vašem kraji a tam nabídky práce. Mají uživatelsky hodně nepovedený stránky, špatně se tam filtruje a hledá, ale mývají tam toho o hodně více než personální agentury a pracovní servery už jen kvůli tomu, že firmy mají povinnost zveřejňovat když někoho shánějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já přes tyto stránky ÚP našla práci - VŠ - dokonce přímo moje specializace. Na práce. cz, jobs.cz apod. ta nabídka vůbec nebyla. Jen na stránkách jedné personální agentury a to jak píšeš člověk těžko vychytá když je jich taková kupa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calathea píše:
Určitě bych nezapomínala taky na nabídku práce z úřadu práce - normálně přes vyhledavač úřad práce ve vašem kraji a tam nabídky práce. Mají uživatelsky hodně nepovedený stránky, špatně se tam filtruje a hledá, ale mývají tam toho o hodně více než personální agentury a pracovní servery už jen kvůli tomu, že firmy mají povinnost zveřejňovat když někoho shánějí.
To už není pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě dodám LinkedIn, ale to spíše v případě odbornějších profesí. Asi tam nemá cenu moc hledat nabídky v gastronomii nebo jako prodavačka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja koukam na prace.cz, jobs.cz,superkariera.cz, obcas annonce.cz. Koukala jsem i na web uradu prace, ale tam mi to ukazovalo i pracovni nabidky staré dva roky, jestli to nemažou nebo jestli pořád hledají…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
hledám v HK práci na jednu směnu..tak kdyby někdo o něčem vědel, tak děkuju za info
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit