Nabídky práce z domova

1977
28.1.14 08:34

Nabídky práce z domova..

Ahoj maminky chtěla bych se zeptat, jsem na MD. Brouzdám po internetu a hledám si nějaký přivýdělek. A nic solidního nenacházím. Dá se něco takového vůbec sehnat? Měla bych zájem o nějakou kompletaci obálek, propisek, čehokoliv..Máte nějaké zkušenosti? Můžete mi prosím poslat odkazi na práci se kterou máte zkušenosti a víte určitě, že to nejsou podvodníci…Děkuji :kytka: ŽÁDNÝ PRODEJ :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5277
28.1.14 08:40

@Ivulka88 Jistě ti tady každá napíše, že taková práce neexistuje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.1.14 08:42

Ne taková práce je vždy podvod. Buď něco vyráběj a prodávej nebo si můžeš dělat doma pro nějakou solidní firmu třeba účetnictví nebo tak něco. Ale kompletace atd. jsou podvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
28.1.14 08:42

Odkud jsi? Extchýně dělá nějakou domácí práci ale je ze Sokolovska. Není to sice nic extra, je to docela náročný ale pár korun jí to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.1.14 08:46

@Akras2 Ze Zlína a o co jde? A musí si pro to jezdit nebo jí to pošlou poštou? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
28.1.14 08:55

@Ivulka88
A kolik času by si byla ochotna věnovat? Kompletace ničeho neexistuje, ale na internetu se dají sehnat práce administrativní, tuhle jsem tam viděla např. asistentku, vyřizuješ třeba emaily, telefony, tvoříš tabulky, grafy, sháněl tam nějaký pán, je to ale třeba na 4 hodiny denně, když pohledáš tak něco takového se najít dá, ale je to o tom čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
28.1.14 09:06

Případně po známosti se pokusit sehnat něco jako skládání krabiček, mamka mojí kámošky byla dlouho na nemocenské až jí vyhodili z práce, tak jí manžel sehnal skládání krabiček na punčochy pro jednu známou českou firmu, skládá je doma a má za to víc peněz než když pracovala, ale o tohle je velký zájem, takže se to dá sehnat opravdu jen po známosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.1.14 09:08

@anairda Ty 4 hodiny denně by byl max. mám malého sedum měsíců, tak abych stíhala domácnost i jeho…Ty 4 hodiny jsou optimální..Ale nemám maturitu, tu budou asi požadovat ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.1.14 09:11

@Ivulka88 já jsem svého času kompletovala obálky, niveu apod. takže sehnat se dá jen to dá hodně práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
28.1.14 09:14

@Ivulka88
Asi jak kdo, chce to hledat a zkoušet, normálně na serverech jako práce. cz, jobs.cz atd… Držím palce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
28.1.14 09:19

Já přivýdělek z domů mám, pokud jde vše dobře, vydělám si mezi 2-4 tisíce měsíčně.

• Citovat
  • Upravit
2359
28.1.14 17:49

@Ivulka88 Jezdí si pro to. Montujou nějaký pružinky nebo co. Já to ještě neviděla. Říkala že je to děsná piplačka a plat není nijak závratný. Je to od kusu a je za něj pár halířů. Jenže ona je v důchodu takže si dělá kdy se jí chce a jak dlouho chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.1.15 00:12

dotaz

Ahoj, mohu se zeptat na práci z domu o které píšeš, díky Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.1.15 09:50

Hmm dal jsem práci z domu bývalé spolužačce ze základky, která bydlí ve stejné dědině. Je na mateřské, nemají prachy skoro na nic… no a vykašlala se na to:-(

To mě fakt naštvalo, kdybych se na ni vyprdl tak už to mohl mít hotový nějakej studentík…
To byly jen výmluvy : jedno dítě je nemocný, druhý dítě je nemocný, tchýně mi odpadává, teď jsou vánoce, nový rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.1.15 11:21

@jakanas můžu se zeptat o jakou práci jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat