Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím a prosím o nějakou zkušenost nebo radu. Mám často nachlazeného syna 5let teploty nemá ale s kašlem ho do školky nevezmou dnes prokašlal půl dne v únoru byl 3tydny doma nevím co se dá dělat. děkuji za radu.
Nechat doma, co jiného. Některé děti jsou prostě často nemocné… max. zkoušet nějaké věci na podporu imunity.
Zkuste alergologii. Může být alergik (roztoči, pyly, prach) a tím pádem často nemocný.
Byla jsem s dcerou na alergologii - imunologii, ORL, praktická lékařka, nic ji nenašli. Pokašlává vždy celou zimu, takže semtam ji nechávám doma. Letos měla i poprvé v životě v sedmi letech antibiotika, protože ten kašel byl fakt už hrozný. Doktoři na nic nepřišli. Teple se obléká, jí vitaminy, ovoce a zelenina. Od jara do konce léta bývá v pořádku. Snad to jednou přejde
Zkuste aplikovat Sibiřskou jedli .
Pochopitelně se dá sehnat i v jiných obchodech.
Zkusila b ych získat od doktorů Auerius, pokud neměl dlouho- prelecit atb- na orl jsou svolnejsi.
@J.prochazkova384 to je hrozne s těmi nemocemi, přijdou mi ty viry strasne agresivní.
Ségry syn mel tonstejne, byli v lázních a museli ukončit dřív kvůli toho jak moc kasal. Doktoři také nic nenašli.
Taky bych volila nějaké vitamíny na imunitu a třeba doma zkusit difuzer s esenciálních oleji na dýchací cesty na noc.
Můžu se zeptat, jak se staví zaměstnavatel k tomu, že jsi tak často doma? Mě je jasne, ze jinak to nejde a říkala jsem si, že až půjde mala do školky, že budu beztak taky často doma