Často nachlazené dítě (5 let)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.3.25 17:18

Nachlazeni dítěte

Zdravím a prosím o nějakou zkušenost nebo radu. Mám často nachlazeného syna 5let teploty nemá ale s kašlem ho do školky nevezmou dnes prokašlal půl dne v únoru byl 3tydny doma nevím co se dá dělat. děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
26.3.25 17:19

Nechat doma, co jiného. Některé děti jsou prostě často nemocné… max. zkoušet nějaké věci na podporu imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2188
26.3.25 17:23

Zkuste alergologii. Může být alergik (roztoči, pyly, prach) a tím pádem často nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.3.25 17:39

Byla jsem s dcerou na alergologii - imunologii, ORL, praktická lékařka, nic ji nenašli. Pokašlává vždy celou zimu, takže semtam ji nechávám doma. Letos měla i poprvé v životě v sedmi letech antibiotika, protože ten kašel byl fakt už hrozný. Doktoři na nic nepřišli. Teple se obléká, jí vitaminy, ovoce a zelenina. Od jara do konce léta bývá v pořádku. Snad to jednou přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
26.3.25 18:20

Zkuste aplikovat Sibiřskou jedli .

Pochopitelně se dá sehnat i v jiných obchodech.

• Citovat
  • Upravit
26747
26.3.25 18:23

Zkusila b ych získat od doktorů Auerius, pokud neměl dlouho- prelecit atb- na orl jsou svolnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2648
26.3.25 19:22

@J.prochazkova384 to je hrozne s těmi nemocemi, přijdou mi ty viry strasne agresivní.

Ségry syn mel tonstejne, byli v lázních a museli ukončit dřív kvůli toho jak moc kasal. Doktoři také nic nenašli.

Taky bych volila nějaké vitamíny na imunitu a třeba doma zkusit difuzer s esenciálních oleji na dýchací cesty na noc.

Můžu se zeptat, jak se staví zaměstnavatel k tomu, že jsi tak často doma? Mě je jasne, ze jinak to nejde a říkala jsem si, že až půjde mala do školky, že budu beztak taky často doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí