Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, dneska jsem uklizela byt a při uklizeni wc jsem tam dala jeden přípravek a na to jsem dala ještě jeden domestos se savem… takový ten růžový… nevěděla jsem, že se to nesmí kombinovat… a při reakci těch dvou přípravku byl neskutečný smrad a ten jsem vdechla… na jeden nádech… samozřejmě jsem pak vyvětrala… měla jsem to v celém bytě, a trosku mě teď páli nos vevnitř… chci se jen zeptat jestli je to v pohodě nebo ne? Jsem tak trochu úzkostná a mám strach… předem děkuji za reakce
Obsahuje to chlor…tak se ho po té kombinaci asi trochu uvolnilo v plynne podobě…jako kdybys to dýchala celý den tak by byl asi problém ale když sis toho trochu cmuchla…podráždilo a vysušilo ti to asi trochu sliznice…můžeš zkusit nos vypláchnout/vystříkat sprejem s mořskou vodou, nebo si zainhaluj vincentku…
Příspěvek upraven 22.04.24 v 18:54
Nic, maximalne ti to trochu oslehlo sliznici, za chvilku budes ok. Ale fakt nemichej 2 cistice, to neni dobry napad…
Děkuji…🙏 teď už to cítím trochu v krku… Já jsem ten záchod chtěla pořádně vyčistit… a pak jsem si na obalu přečetla, že se to nesmí..takže už vím… a dám si na to pozor
@Natalineczka 224919293 toxikologie tohle je číslo, když se ti příště stane něco podobného, nebo dětem, zavoláš a odborně poradí
nestojí to nic, jen mít při sobě rodné číslo.
Co mám děti, použila jsem to 3× ![]()