Nádobí pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
24.8.11 06:57

Nádobí pro batole

Zdravím všechny maminky batolat :-) Ráda bych věděla, jaké používáte nádobí pro vaše batole, které už se začíná pokoušet jíst samo. Jde mi hlavně o lžičku- aby byla dostatečně hluboká a měla rukojeť, která se dcerce bude dobře držet. Zatím jsem natrefila jen na lžičky, které se mi zdály příliš plýtké, nerada bych kupoval něco, co mi bude zase ležet doma ve skříni :-x Předem díky za odpovědi. Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
24.8.11 08:04

My máme tohle, dostali jsme to jako dárek, ale teď koukám, že je to docela mastný. :think: Ale je to bezva. Je to příbor Zwilling.
Tak to sem teda neporadila :twisted:
 http://www.dostal.cz/…ys-16131.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.8.11 08:27

Tak prcci mají malou pusinku, nepotřebujou hlubokou lžíci :think: . Já měla nějaké nejlevnější plastové Canpol Babies myslím…
Až potom na tekuté polívky (což není nejlepší jídlo na učení=)), jsme koupili dětský nerez příbor, ale to až fakt uměla sama sníst i ten vývar s nudlema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
24.8.11 08:37

Já jsem koupila malýmu dětskej nerez příbor a s tím se to učil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.8.11 08:50

Dcera se učila normální kávovou lžičkou :nevim: Pak přešla na nerezový pro děti, máme poděděný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
24.8.11 09:15

Přišly mi fajn tvarem ty Ikeácký. Ale nemám ráda plast. Syn jí takovým tím dětským příborem ještě po nás, s obrázkem na konci rukojeti. Teď jsem u babičky na maloměstě narazila v železářství a domácích potřebách na ty samé, tak jsem je dokoupila. Měli tam snad železné zásoby ještě z dob totality. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
24.8.11 09:22

Tescoma teď začla dělat dětskou řadu a vypadá to velmi pěkně
 http://www.etescoma.cz/…-230819.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.8.11 09:49

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Ahoj,
nedávno jsem tu zakládala podobnou diskuzi a nakonec jsem koupila tuto sadu a jsem s ní spokojená. Koukala jsem i na tescomu, ale zdál se mi ten příbor moc velký. A ikea má zase placaté ty úchyty na ruce, tak se dětem protáčeli a moc jim to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
24.8.11 09:51

Tak my používáme buď kávovou lžičku, nebo máme u našich takovou menší lžíci po nás. Vidličku používá dospěláckou - ty dětské jsou co jsem viděla tupé. Talíř má taky normálka jako my, dokonce i sedí na normální židli u stolu a je strašně spkojená :-)

• Citovat
  • Upravit
196
24.8.11 10:34

Na tuhle sadu jsou koukala myslím, že v časáku Betynka a líbila se mi, budu o ní važovat. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí