Nadryby 1945 - boj o přívoz

4489
16.4.12 10:23

Nadryby 1945 - boj o přívoz

Ahoj, netuší někdo, zda bude letos akce boj o přívoz v Nadrybech? Byla jsem na této akci před pár lety a byla jsem nadšená. Teď ale nemohu nikde najít, zda se ještě pořádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
16.4.12 11:59

Ano, 28.7.2012. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
16.4.12 12:06

@Ukulina Jéé, děkuji moc. Já měla strach, že se nikdo neozve. Překvapuje mi, že je to takhle dlouho, čekala bych spíš někdy v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezdiik
22.5.12 22:42

a nějakej plagát nebo další informace byly bi ?

• Citovat
  • Upravit
Indys
3.8.12 16:05

Ahojky, moc se omlouvám za organizátory, že nebyli žádné plakáty ani nic. Nějak krachla organizace této akce, takže všechno se zařizovalo na poslední chvíli a plakáty se prostě nestihli, byli sice připravený a pár jich bylo vytištěno, ale nestihli se nikam rozvést. Takže se moc omlouvám, jinak kdo byl letos na akci a byl spokojen tak nás to moc těší a předem bychom Vás chtěli pozvat na příští rok opět do Nadryb na akci, zatím ještě není ohledně této akce vůbec nic domluveno, ale zatím se přiklání, že bude. Opět bude někdy v červenci ovšem přesný datum ani nic přesnějšího zatím není dáno. ;))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.