Nadváha a porod

Anonymní
1.12.16 22:44

Nadváha a porod

Je tady někdo kdo otěhotněl a měl velkou nadvahu? Mám 120kg :,( už dvě děti mám porody byli v pohodě bez komplikacíale teď u toho třetího se hrozně bojím je na tom někdo stejně? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.12.16 22:48

Ahoj, nejsi v tom rozhodně sama :roll: To čekám první a jsem u konce 36tt :)

• Citovat
  • Upravit
987
1.12.16 22:51
@Anonymní píše:
Ahoj, nejsi v tom rozhodně sama :roll: To čekám první a jsem u konce 36tt :)

To sem ráda :hug: ja sem ještě na začátku 10tt tak se hrozím kam až ta moje váha zajde daleko 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.16 22:51

Jestli byly předchozí v pohodě, na stejné váze, tak bych byla v klidu, teď u s tím asi stejně nic moc neuděláš když jsi těhotná ;) Takže v klidu. V přídadě vyšší váhy je lepší přirozený porod než CS, jestli narážíš na tohle. Pak je ta jizva pod převisem, zanicuje se to. Rozhodně lepší přirozeně, jestli to šlo dvakrát půjde to určitě i teď ;)

• Citovat
  • Upravit
987
1.12.16 22:52
@Barborka4 píše:
To sem ráda :hug: ja sem ještě na začátku 10tt tak se hrozím kam až ta moje váha zajde daleko 8o :zed:

Utajeni se mi nepovedlo nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.12.16 22:53

@Barborka4 No me došla uz hodně daleko :roll: Teď mám +12kg.

Příspěvek upraven 02.12.16 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.12.16 22:55

@Barborka4 No me už taky ne, ale co uz :D Asi máme dost těžké kosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
1.12.16 22:56
@Anonymní píše:
Jestli byly předchozí v pohodě, na stejné váze, tak bych byla v klidu, teď u s tím asi stejně nic moc neuděláš když jsi těhotná ;) Takže v klidu. V přídadě vyšší váhy je lepší přirozený porod než CS, jestli narážíš na tohle. Pak je ta jizva pod převisem, zanicuje se to. Rozhodně lepší přirozeně, jestli to šlo dvakrát půjde to určitě i teď ;) [/citace
Taky si říkam že to musí dopadnout dobře :think: dva porody v pohodě. Ale přece jenom se bojím pokaždé u doktora slýchàvàm rizika co vše se může stát atd tak mi to na tom strachu moc nepřidává
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.12.16 23:00

@Barborka4 Vážně? Me doktorka ani žádné rizika neříkala, ani nijak o váze se nikdy nezminila. Akorát sestřička říkala, ze na tolik nevypadam (což bříško a větší stehna mám) a ja to víte asi těžké kosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
1.12.16 23:00
@KatieRz píše:
@Barborka4 No me už taky ne, ale co uz :D Asi máme dost těžké kosti :D
:mrgreen: jj to budou ty kosti nepříjdu si tou vahou nějak omezovana že nemám sìlu nebo něco nezvládám všechno sice se vic zapotím ale nejsem ta která třeba jenom leží na postely a cpe se :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
1.12.16 23:02
@KatieRz píše:
@Barborka4 Vážně? Me doktorka ani žádné rizika neříkala, ani nijak o váze se nikdy nezminila. Akorát sestřička říkala, ze na tolik nevypadam (což bříško a větší stehna mám) a ja to víte asi těžké kosti :D
Žiju v anglii a posloucham to pořád jako bych nevedela že bych měla zhubnout :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.12.16 23:04

@Barborka4 Právě ani ja ne, me to vůbec neomezuje tak nechápu to číslo na te váze :D Ale tak vidíš nejsi v tom sama a ja taky ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.12.16 23:06

@Barborka4 Jé Anglie, tam jsem chtěla ale otehotnela jsem :) Tak tam jsou doktoři zase jiného rázu než tady zřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.16 23:24

Ja na zacatku 110kg, ve 25tt 112,5. Zadny dr se nikdy nezminil, ze by to porodu melo vadit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.16 23:38

Ahoj, myslím, že nadváha porod neovlivní. U první dítka jsem začala na 105kg - nikdo nic nenamítal, skončila na cca 125 kg (v závěru jsem se raději nevážila :-)) a v pohodě. Mimochodem po návratu z porodnice jsem měla 107kg.
U druhého dítka jsem začala na 92kg, skončila na 120 kg, nikdo nic neřešil. Jo a po návratu domů jsem měla snad 115kg.
Porodu se rozhodně neboj kvůli nadváze!
Přeju,,pohodový,, porod a hlavně se těš na ten další zázrak. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100