Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj!
dnes v noci mě vzbudila nepřijemná bolest v kyčli, která se během hodin začala stupňovat tak, že jsem nemohla spát. Vždy najdu na chvíli nějakou pozici, ve které se mi uleví a nebolí mě to, ale to je jenom na pár minut a pak to zase přijde. Bolí mě to i teď, když sedím. Má s tím někdo zkušenosti? Nikdy předtím mě kyčle takhle nebolely, ani nemám jiné zdravotní problémy a těhotná nejsem.
Budu ráda za jakékoliv zkušenosti. Přemýšlím, jestli mám třeba jeden den počkat, jestli to odezní, nebo jestli mám hned naklusat k doktorovi. Děkuju za jakékoliv rady ![]()
Zkoušela jsi to rozcvičit? Myslím si, že to bude uskřinutý nerv. Pokud to bolet dovolí, tak se protahuj v kříži (kočičku) a v bocích (opři se rukama o stůl, roznož do šířky ramen a protáčej boky ze strany na stranu), uvidíš, v jakém pohybu to táhne a ucítíš odkud ![]()
Mě teď bolí kyčel po prodělané chřipce. Taky zatím čekám, je to asi týden, jestli to do tydne nepřejde, asi někam zajdu. Já mám i omezenou hybnost, třeba do tureckého sedu tu jednu nohu nedám, to bolí jak…
@puntice Děkuji za radu, asi to opravdu byl skřípnutý nerv. Jakmile jsem dopsala tuto otázku, šla jsem na záchod a to sezení na prkýnku mi asi pomohlo či co
od té doby mě to vůbec nebolí, ještě že tak. Celou noc jsem nespala, tak jsem teď úplně mimo.
Každopádně děkuji za rady!