Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už necelý rok mám zavedenou Mirenu. První tři měsíce mordor, pak se to samo srovnalo. Menstruace se mi smrskla na 1-2 dny špinění. Doteď všechno ok a najednou bez varování posledních pět dní krvácím jako při normální menstruaci
Nic mě nebolí. Taky se to někomu stává? Nebo mám stresovat u doktora?
Stalo se mi to s prvni Mirenou (mam treti),cela vydesena jsem letela na gyndu, kde bylo vsechno abosolutne v poradku ![]()
Stalo se mi to jednou po asi 3 letech. Jinak jak ty pár dní trošku špiním.
Mi říkala doktorka že měla pacientku že ji mirena vypadla a ona dostala menses… nechala bych si ji raději zkontrolovat.
@Pajka89 píše:
Už necelý rok mám zavedenou Mirenu. První tři měsíce mordor, pak se to samo srovnalo. Menstruace se mi smrskla na 1-2 dny špinění. Doteď všechno ok a najednou bez varování posledních pět dní krvácím jako při normální menstruaciNic mě nebolí. Taky se to někomu stává? Nebo mám stresovat u doktora?
Mě na to doktorka i upozorňovala, že se to může stát, že nemám být vyplašená
@KKK85 píše:
Mi říkala doktorka že měla pacientku že ji mirena vypadla a ona dostala menses… nechala bych si ji raději zkontrolovat.
Vlákna si nahmatam na obvyklém místě, tak určitě nevypadla..
@Pajka89 píše:
Vlákna si nahmatam na obvyklém místě, tak určitě nevypadla..
tak to bude si myslím v pořádku… ale víš jak pro klid duše si ji zkontrolovat můžeš nechat, já bych asi zašla.
Já s mirenou pravidelně normálně menstruuji, ale ve slabší podobě. Týden ale určitě. Naopak jsem byla trochu nesvá, když mi menstruace vynechala. To jsem běžela pro test. Naštěstí to byl planý poplach. Takže mě by tvá situace z rovnováhy nevyvedla.