Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si teda taky myslím, že je v tom to samí navíc Postinor je nyní bez předpisu, takže se nemusíš chodit stydět k mudr ![]()
Mě postinor tenkrát ani nedali..dostala jsem escapelle a řekla bych že je lepší..;) je to jen jedna tabletka… Jinak spíš začni s nějakou jinou ochranou jo?:D
Zkrátka nic jiného na trhnu neníí.. můžeš si to nechat a pak jít na miniinterupci…fuj ![]()
Omlouvám se nečtu ostatní příspěvky tak už to tu asi i zaznělo. Ale posílám i odkaz na to.
Escepelle http://pribalove-letaky.cz/escapelle
Kdysi mi kamarádka říkala, že ví od doktora, že si má vzít antikoncepci, ale nevím v jakém množství - opravdu nevím, jestli 2 tabletky, 4 tabletky, už je to velice dlouho. Snad si v diskusi někdo vzpomene…
No řešení jsou: 1.) postinor nebo jemu podobná sračka, 2.) miniinterrupce, 3.) někdy koncem leda krásnej voňavej uzlíček… nebo jsi taky neotěhotněla, a pak ani jedno z výše uvedených
@balenka píše:
Escapelle je jen silnější postinor…
A dá se taky koupit bez předpisu?
Já teda nic takovýho zatím nebrala, nevím, co mi to udělá, ale než 10 let žrát HA mi přijde lepší nic, resp. kondom a při nehodě toto ![]()
Prosim prosim, viete niekto o nejakej náhrade za Postinor? mala som ho raz a urobil so mnou šialené veci, nevymysleli už niečo nové
? Fackujem sa za nezodpovednosť