Nákup vánočního stromečku přes e-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nákup vánočního stromečku přes e-shop
Chtěla bych se zeptat, jestli tu někdo nemáte zkušenosti s nákupem umělého vánočního stromečku přes internet. Tetno rok si chceme poprvé koupit umělý vánoční stromeček a nechce se nám objíždět přeplněné markety a hledat nějaký, co nebude vypadat jako pometlo. Navíc, když jsem projížděla e-shopy, tak v tuhle dobu mají docela velké slevy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@xterryx Asi bych se nebála a při nejhorším ho můžeš vrátit, tady jsem našla i ověřený obchod http://www.umele-vanocni-stromky.cz/ a taky jsme nad tím uvažovali a živej je živej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa Já už na ně koukala loni! Mají je moc povedené, a recenze jsou slušné tak by mohli stromečky vypadat stejně i ve skutečnosti, třeba i líp
A když budeš opravdu objednávat tak si nechej balení ve kterém ti to pošlou aby se ti dobře vracel kdyby se nelíbil! Já to tak dělám se všim, dokud nevyžkouším věc tak nechávám originál balení abych s tím pak nemusela zápasit a nahánět krabice
Ale myslím že nebudeš muset vracet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nicolle24 - tak zrovna z tohohle eshopu jsme si ho vloni objednali a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xterryx Kupovala jsem stromek na výše zmiňovaných stránkách www.umelevanocnistromecky.cz -byla to jedle LUX 120cm a můžu ti říct, že stromeček přišel rychle, byl dobře zabalený a vypadá jak živý..Nekoukají z něj dráty, má hezké „jehličí“,pěknou barvu a i s obchodem byla super komunikace.. Takže za mě jedině doporučuju. Letos tam budeme nakupovat znovu, ale větší (máme moc ozdob a na tu 120cm verzi se to fakt všechno nevejde
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zrovna jedna ze stránek, na kterou jsem se dívala. Rozhodovala jsem se právě mezi ní a ještě stránkou mujstromecek(nejde mi vložit odkaz, tak aspoň takto). S touto stránkou nemáte náhodou nikdo zkušenost že? Pak mi bylo ještě hodně razeno, že nemám kupovat přes internet, ale zajet si do Polska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky stojím za názorem, že živý strom je živý strom…Ale letos jsme se rozhodli s přítelem, že si koupíme umělý, taky z výše uvedené stránky… smrček sibiřský..ten se mi moc moc líbí
ale taky mám obavy, jeslti bude vypaddat jako na fotce, přece jen v obchodě ho vidíte že… a @nicolle24 když nebudu spokojená, tak ho můžu vrátit jo?? to jsem nevěděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markétka91 ze zákona můžeš vrátit cokoliv zakoupené na internetu do 14 dnů. Nesmí to být použíté, poškozené a musí to být většinou v originálním balení. Podmínky pro tuto situaci mají určitě v obchodních podmínkách a doporučuji je číst vždy v každém obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit